Cea Mai Buna Oala sau Set Pentru Plita cu Inductie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Încarc...

Daca ai o plita electrica trebuie sa stii ca nu vor merge toate oalele. Plita cu inductie foloseste un camp magnetic pentru a transmite caldura pe fundul oalei si aceasta presupune ca fundul oalei sa suporte atractia magnetica.

Cel mai simplu mod de a verifica daca oalele si tigaile existente vor functiona corespunzator pe plita cu inductie este sa apropii un magnet de fundul oalei: daca va fi atras si se va lipi, inseamna ca oala este buna. In general oalele si tigaile din otel inoxidabil si fonta se potrivesc, pe cand cele de aluminiu sau sticla nu vor merge. Cel mai bine e sa verifici si sa nu presupui ca daac ti-ai luat plita pe baza de inductie, trebuie sa schimbi si toate oalele. Daca te intrebi ce sa cumpar, ce recomandati, cum ori unde gasesc oale pt plita cu inductie ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

cea-mai-buna-oala-inductie

Ghidul cumparatorului

1. Tipul

  • set de oale: un set format din oale de diferite dimensiuni, care se potrivesc intre ele ca design. Un set complet trebuie sa contine cel putin cratita, oala si tigaie.
  • oala simpla: o singura oala

Daca ai plita noua, iti recomandam sa iei un set complet de oale intrucat iesi mai ieftin decat daca le-ai cumpara separat sau pe rand.

2. Capacitate / Numar piese

Verifica ce capacitate sau cati litri are fiecare oala si pentru ce ai putea sa le folosesti: supe, lapte, fiert oua, oala sub presiune .. Este bine sa fie capacitati si dimensiuni variate in cazul unui set. Verifica si cate sunt la numar.

3. Materiale

Daca tot cumperi, ia ceva din ceramica sau inox. Ambele sunt foarte bune. Ceramica este mai alunecoasa, nu se prinde mancarea usor de fundul oalei, poate avea designuri interesante, pe cand inoxul e mai rezistent in timp.

4. Capac

Capacul trebuie sa fie din materiale de calitate, eu prefer din sticla termorezistenta pentru a vedea prin el stadiul gatirii si cantitatea ramasa. Dezavantajul capacelor de sticla e ca se sparg daca le scapi pe gresie, de aceea, in cazul unui set, e bine sa ai un mix.

Unele oale pot avea capac cu strecuratoare incorporta, astfel ca doar intorci oala si se scurge apa din ea.

5. Alte caracteristici

  • alte accesorii: verifica daca primesti si spatule, linguri, razatoare- unii producatori includ asa ceva la setul de oale sau la cele mai scumpe. Nu strica nici o carte de retete.
  • gradate: unele vase pot fi gradate pe interior pentru a vedea cantitatea
  • designul: dalege ceva care iti place ca si culoare si finisaj.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online o oala pt plita pe inductie ieftina si buna. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 8 piese (cratite, oale, tigai)
  • ceramica
Dezavantaje
  • culoarea rosie s-ar putea sa nu fie pe placul tuturor

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *