Cel Mai Bun Frigider LG

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune frigidere LG? Care este cel mai bun frigider LG?

In cautarea unui frigider de foarte buna calitate, LG s-ar putea sa iti atraga atentia cu modelele sale extrem de bine dotate din punct de vedere tehnic si deosebit de atractive din punct de vedere estetic.

LG este o companie din Coreea de Sud infiintata in anul 1958, denumita pe atunci Goldstar.

In cei aproape 60 de ani de viata, a reusit sa ajunga unul dintre cei mai mari producatori mondiali si sa activeze in domenii precum electrocasnicele, dispozitivele mobile sau chiar componentele destinate automobilelor.

Ghidul Cumparatorului

1. Volumul si compartimentarea

Daca iti doresti un frigider eficient este bine sa te orientezi spre unul foarte bine compartimentat. Asigura-te ca rafturile sunt de buna calitate, ca ai suficiente accesorii pentru a depozita intr-un mod eficient toate tipurile de alimente si ca ai un volum suficient pentru intreaga familie. Ai de ales intre produse cu volum de pana in 200 de litri si frigidere uriase, cu volum de peste 500 de litri.

2. Functiile

Frigiderele moderne dispun de o multime de functii, care mai de care mai interesante. Una dintre functiile obligatorii este cea care nu permite inghetarea compartimentelor frigiderului, denumita nofrost. Este bine sa urmaresti, totusi, functiile destinate eliminarii bacteriilor, functiile care permit o flexibilitate cat mai mare in utilizare si evident, dotarile inedite, cum ar fi dispenserul automat de gheata si de apa.

3. Eficienta energetica si de climatizare

Frigiderele moderne consuma putin. Totusi, unele consuma mai putin decat altele. Daca vrei sa faci economii in ceea ce priveste factura de energie electrica este bine sa te orientezi spre un produs cu o clasa energetica A+++. De regula, are un consum cu pana la 50% mai mic decat unul cu clasa A.

In ceea ce priveste climatizarea (aceasta conteaza daca il tii afara sau in holuri unde iarna si vara sunt temperaturi extreme), daca vei tine frigiderul in aer liber este bine sa tii cont de acest aspect, care iti permite sa te bucuri de o functionare normala la diverse variatii de temperatura. Clasa de climatizare este notata cu SN, N, ST si T, unde SN inseamna functionare intre 10 si 32 de grade Celsius, N intre 16 si 32 de grade Celsius, ST intre 18 si 32 iar T intre 18 si 42 grade Celsius.

4. Aspectul

Majoritatea frigiderelor LG arata foarte bine. Este indicat, totusi, sa te orientezi spre un frigider care se integreaza cat mai bine in bucataria ta si care are dimensiunile perfecte. Ca si finisaj, exista modele de culoare alba, argintii sau din inox.

5. Alte caracteristici

  • controlul si afisajul: alege un produs cu indicatori luminosi si avertizare sonora cand uiti usa deschisa. Unele modele au si afisaj digital.
  • usa reversibila: poti schimba sensul de deschidere a usii. De asemenea, verifica si manerul, daca vrei sa fie incorporat / scobit in usa sau proeminent in exterior.
  • rafturile: ai de ales intre rafturi de sticla sau metalice. Cele de sticla rezistenta la socuri sunt cele mai moderne.

Top Produse 2023

Avantaje
  • no frost
  • inox
  • clasa A++
Dezavantaje
  • nu are afisaj digital pe usa

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *