Cel Mai Bun Frigider Arctic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune frigidere Arctic? Care este cel mai bun frigider Arctic?

Daca iti doresti un frigider nou si in acelasi timp doresti sa sustii economia romaneasca, poti alege un produs Arctic. Arctic este una dintre cele mai mari companii din Europa, atunci cand vine vorba despre productia de frigidere si cea mai mare companie de acest fel din Romania.

Infiintata in anul 1968, se bazeaza pe o experienta bogata, care a dus la acumularea unei cifre de afaceri impresionante: 300 de milioane de euro. Produsele Arctic respecta toate standardele de calitate si standardele estetice moderne, fiind si extrem de bine optimizate din punct de vedere al costului. Alegerea unui produs de calitate presupune, insa, ca de fiecare data, sa te informezi. Daca te intrebi cum sau unde gasesc frigidere Arctic ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul Cumparatorului

1. Volumul

In functie de numarul de membri din familie si de stilul de consum pe care acestia il au, poti lua decizia de a opta pentru un volum mai mare, de peste 300 de litri sau pentru un volum ceva mai mic, de 150-200 de litri. De regula, o familie de 3 membri are nevoie de un volum de 2-300 de litri in timp ce o persoana singura trebuie sa opteze pentru un frigider mai mic.

2. Compartimentarea

Nu in ultimul rand, conteaza modul in care acesta este compartimentat. Orienteaza-te spre cat mai multe sertare si diverse compartimente pentru oua, branza sau unt si asigura-te ca ai la dispozitie cutii pentru legume, in care sa poti pastra cat mai mult atat legumele, cat si fructele.

3. Dotari tehnice

La frigidere moderne vorbim despre dotari tehnice din ce in ce mai performante. Tehnologia No Frost, spre exemplu, care elimina riscul de formare a ghetii, a devenit aproape obligatorie la majoritatea dispozitivelor de acest fel. Poti urmari si alte tehnologii cel putin la fel de importante, cum ar fi numeroasele solutii anti bacteriene sau functiile care pastreaza fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp.

4. Perioada de functionare fara curent electric

Penele de curent sunt din ce in ce mai rare. Chiar si asa, insa, este bine sa te asiguri ca in cazul in care se intampla ceva cu reteaua electrica frigiderul tau poate sa reziste cat mai mult fara energie electrica. Daca iti doresti eficienta in acest sens, este bine sa te orientezi spre o solutie care rezista peste 10 ore.

 5. Alte caracteristici

  • aspectul: poate ca nu conteaza atunci cand vine vorba despre eficienta, insa aspectul poate sa decida modul in care frigiderul se integreaza in bucatarie. Este un electrocasnic voluminos, asadar va avea multe de spus in ceea ce priveste partea estetica a bucatariei tale.
  • garantie: se stie ca firma Arctic ofera perioade generoase de garantie, dar asigura-te ca primesti cel putin 3 ani garantie service pentru produs

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online frigidere Arctic ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • economic, clasa A+
  • incapator (223 l)
  • design
  • pret
Dezavantaje
  • nu are display digital
  • nu are dozator de apa rece

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *