Cea Mai Buna Combina Frigorifica Beko

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

O combina frigorifica se evidentiaza in fata unui frigider prin faptul ca are suficient spatiu in congelator si are compartimentari foarte bine gandite pentru aceasta parte a dispozitivului. Daca esti in cautarea unei solutii foarte eficiente, combinele frigorifice de la Beko iti pot raspunde cu succes la cerintele pe care le ai.

Beko este o companie de electrocasnice infiintata in 1967 in Turcia, care s-a impus cu usurinta pe piata din Europa si a reusit sa isi contureze imaginea unui brand de calitate. In ceea ce priveste combinele frigorifice, descoperim modele extrem de interesante, foarte placute din punct de veder estetic si dotate cu o multime de functii moderne. Daca te intrebi cum sau unde gasesc combine frigorifice Beko ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul cumparatorului

1. Volumul si Caracteristicile congelatorului

Prima data trebuie sa stii ce dimensiuni doresti – atat in ceea ce priveste spatiul de care dispui pentru a amplasa combina in bucatarie, cat si in ceea ce priveste spatiul total necesar depozitarii alimentelor.

Una dintre partile esentiale ale unei combine frigorifice este congelatorul. Trebuie sa acorzi o atentie mare dimensiunilor acestuia, compartimentarii si pozitiei. In ceea ce priveste pozitia, vei gasi combine cu congelatorul in partea superioara, combine cu el in partea inferioara sau variante side by side, ceva mai mari dar si mai costisitoare. In ceea ce priveste volumul, 60 de litri sunt suficienti pentru o familie de 4 persoane, insa daca vrei o capacitate foarte mare se poate opta si pentru valori de peste 100 de litri.

2. Functiile

Exista foarte multe functii interesante care pot construi un aparat frigorific de acest fel. Printre cele care trebuie sa fie prezente in aparatul cumparat de tine se numara functia no frost, care elimina riscul de inghet al compartimentelor, precum si functiile anti bacteriene, care tin bacteriile departe de alimente.

Poti sa te orientezi spre modele care dispund de programe pentru diverse tipuri de utilizari, de numeroase elemente de protectie, cum ar fi sistemul de alarma in cazul in care usa ramane deschisa sau de o optimizare cat mai buna in momentele in care curentul electric este indisponibil.

3. Performanta energetica

Fiind vorba despre un dispozitiv mare, consumul de energie va fi destul de consistent. Din fericire, cei de la Beko dispun de combine foate bine optimizate din punct de vedere energetic, ce fac parte din clasa de eficienta A+++. Practic, vei economisi cu pana la 50% mai mult curent decat cu un aparat frigorific din clasa A.

4. Zgomotul

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de zgomotul pe care il produce combina frigorifica. DAt fiind faptul ca vorbim despre un produs care functioneaza tot timpul, numarul de decibeli eliberati de acesta trebuie sa fie cat mai mic.

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate mare 420 l
  • suport pt sticle
  • inox
Dezavantaje
  • inoxul e mai rezistent, dar urmele de maini sunt mai vizibile

 

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *