Cea Mai Buna Combina Frigorifica Whirlpool

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune combine frigorifice Whirlpool? Care este cea mai buna combina frigorifica Whirlpool?

Unul dintre principalii jucatori pe piata combinelor frigorifice este Whirlpool. Brandul american este specializat atat pe aparate frigorifice cat si pe masini de spalat sau alte electrocasnice si a reusit de-a lungul timpului sa castige increderea unui numar foarte mare de oameni. Aceasta incredere a dus la cifre de afaceri de zeci de milioane de euro in fiecare an. In Romania, Whirlpool este prezent din 1996 si are o cota de piata de 15% in ceea ce priveste electrocasnicele.

Astfel, daca iti doresti o combina frigorifica de calitate, este un brand pe care il poti lua in considerare.

Ghidul cumparatorului

1. Volumul

Asigura-te ca spatiul de care dispui, atat in frigider cat si in congelator, este unul suficient de mare in asa fel incat sa tina toate alimentele depozitate in siguranta. Ai de ales intre combine frigorifice cu un volum total de 200 de litri si combine frigorifice de peste 500 de litri.

2. Compartimentarea

Atat frigiderul cat si congelatorul trebuie sa dispuna de o compartimentare cat mai facila, care sa iti creasca eficienta si sa permita o utilizare simpla. In Frigider nu trebuie sa lipseasca compartimentele speciale pentur oua, pentru unt sau pentru sticle, in timp ce in congelator, cu cat sunt mai multe sertare, cu atat este mai bine.

3. Functii

Constructia frigiderelor moderne presupune prezenta unui numar foarte mare de functii deosebite. Putem trece la categoria de functii ecranele LCD cu touchscreen, prin care se poate controla temperatura din interiorul dispozitivului, dar si tehnologiile extrem de interesante, cum ar fi No Frost.  Aceasta elimina din start nevoia de dezghetare a aparatului frigorific, crescandu-i substantial durata de viata. Printre functii mai putem aminti si elementele de siguranta care te avertizeaza atunci cand usa este deschisa sau functiile anti bacteriene, care tin microbii so mucegaiul departe de alimente.

4. Numar de compresoare

Exista destul de multe combine frigorifice care dispun de doua compresoare. Este un aspect important, deoarece in felul acesta fiecare compartiment al combinei poate sa fie reglat separat. Daca nu ai nevoie de congelator, spre exemplu, se poate transforma compartimentul pentru congelator intr-un alt frigider.

5. Consumul de energie si zgomotul produs

Confortul financiar si confortul fizic trebuie sa fie asigurate de o combina care nu consuma mult si care este silentioasa. Urmareste cat mai putini decibeli in specificatiile tehnice si o clasa de eficienta energetica cu cat mai multe plusuri. Momentan, cea mai buna solutie pentru care poti opta este A+++.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online o combina frigorifica Whirlpool ieftina si buna. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • no frost
  • clasa A+
  • raport volum - pret
Dezavantaje
  • unii utilizatori pot avea nevoie de volum mai mare
Avantaje
  • no frost
  • inox
  • consum mic
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *