Cele Mai Bune Combine Frigorifice Arctic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Daca iti doresti o combina frigorifica noua si in acelasi timp vrei sa sustii economia romaneasca, te poti orienta spre o combina Arctic. Arctic este unul dintre putinele branduri romanesti care au reusit de-a lungul timpului sa se impuna pe piata producatorilor de electronice si sa ajunga la o cifra de afaceri impresionanta.

Cu o istorie de peste 50 de ani, s-a focusat pe dispozitivele frigorifice si livreaza in toata Europa frigidere, combine frigorifice sau lazi frigorifice. O combina Arctic poate sa fie extrem de eficienta din punct de vedere energetic, poate sa aiba un pret cel putin decent si sa te incante din punct de vedere estetic.

Totusi, pentru a face cea mai buna alegere este bine sa te orientezi in functie de o serie de caracteristici importante.

Ghidul cumparatorului

1. Capacitate / volum

Atat capacitatea congelatorului, cat si capacitatea frigiderului conteaza foarte mult. Este bine sa alegi exact dimensiunea de care ai nevoie, deoarece o combina prea mare poate sa ocupe spatiu inutil si sa consume mult curent in timp ce una prea mica poate sa nu sustina toate necesitatile pe care le ai.

2. Functii oferite

Combinele moderne pot veni cu o multime de functii interesante, multe care nu au legatura cu refrigerarea. Spre exemplu, exista combine care dispun de televizor sau de player multimedia. Cei de la Arctic nu au mers chiar atat de departe, insa au reusit sa inglobeze o serie de functii interesante, cum ar fi tehnologia No Frost sau functia de alarma in cazul in care usa ramane deschisa.

De asemenea, dotarea cu un dispensor de apa sau cu un termostat reglabil poate sa fie extrem de utila.

3. Consumul de energie

La aparatele moderne consumul de energie nu mai este o problema chiar atat de mare. Majoritatea sunt optimizate in asa fel incat sa genereze un consum cat mai mic. Cu toate astea, este bine sa te orientezi spre o combina cu eficienta energetica A++ sau A+++. Acestea sunt cu pana la 50 % mai eficiente decat cele din clase inferioare si pot economisi pe termen lung destul de multi bani.

4. Design

Din punct de vedere al designului vei descoperi diverse forme si marimi, fiind bine sa alegi doar dupa ce ai facut niste masuratori la tine in bucatarie. Majoritatea produselor Arctic merg pe ideea simplitatii si pe culoarea alba sau argintie. Se vor potrivi, cu siguranta, in orice tip de bucatarie, fara niciun fel de probleme. Nu doar designul exterior este important, ci si cel interior, care trebuie sa ofere cat mai multa flexibiltiate si sa asigure spatiu suficient pentru alimente.

Top Produse 2023

Avantaje
  • nu face start gros de gheata
  • display LCD
  • rafturi transparente / compartimentare
  • design
  • raport functii / pret
Dezavantaje
  • volumul frigiderului poate fi insuficient pentru familii mari

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *