Samsung VCC44E0S3B

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

aspirator-samsung-vcc44e0s3bAvantaje

  • suficient de puternic – 1500W
  • filtru Hepa
  • recipient praf mare (1.3l)
  • tub telescopic metalic

Dezavantaje

  • unele persoane pot avea nevoie de cablu de alimentare mai lung de 6m

Click aici pentru pret

Avantajele explicate

Faptul ca este fara sac este un avantaj pentru ca nu veti mai cheltui bani cu inlocuirea sacilor (de multe ori nu se gasesc), dar nici nu veti lasa o parte din praf inapoi in camera in timp ce goliti recipientul. Acest aspirator dispune de un recipient cu un volum total de 1.3 litri, deci foarte incapator.

aspirator-fara-sac-samsung-vcc44e0s3b

Puterea de aspirare este mare, adica 310W, cea ce face din Samsung VCC44E0S3B unul dintre cele mai bune aspiratoare. Tubul este telescopic, adica se poate micsora, si este foarte rezisten intrucat este metalic. Filtrul HEPA ajuta la retinerea particulelor de microbi si germenilor care trec de motor si alte filtre. Ca si accesorii, acest reper vine cu duze pentru spatii inguste, covoare si pardoseala simpla, din lemn sau gresie.

Concluzii

Acest produs are un raport calitate pret foarte bun. Nu are cel mai mic pret, dar este o recomandare pentru putere si accesoriile incluse. Produsul beneficiaza de o garantie de 2 ani, dar anumiti comercianti va permit sa extindeti aceasta perioada contra unei sume modice.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *