Electrolux EKK52550OW (Alb)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

aragaz-electrolux-ekk52550owAvantaje

  • plita pe gaz cu aprindere electrica
  • plita cu 4 ochiuri
  • cuptor electric
  • ventilator
  • grill

Dezavantaje

  • are latime de 50 cm, unii pot prefera aragaze mai mari, daca au spatiu, adica latime de 60 cm

Avantajele explicate

Asa cum va explicam in articolul referitor la cum sa alegi cel mai bun aragaz clasic, este mai bine sa mergeti pe solutia cu cuptor electric si plita pe gaz. Mai ales pe cuptor electric, intrucat veti putea seta o temperatura mai exacta, nu vor exista fluctuatii de temperatura si nu depindeti de presiunea gazului metan. Modelul EKK52550OW chiar are si un ventilator in cuptor, ceea ce va ajuta la uniformizarea temperaturii in toata suprafata, ceea ce ajuta la un gatit uniform.

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

Aragazul este prevazut cu grill, care poate fi pornit pentru a rumeni mancarea aflata in cuptor – grillul este in partea de sus si are rol de a rumeni sau de a da crusta in partea superioara a preparatului. De asemenea, acest model mai are 2 functii ajutatoare si importante: incalzire suplimentara sus si jos, adica atunci cand vedeti ca aveti nevoie de caldura mai mare intr-una din parti, puteti controla acest aspect.

Plita este pe gaz, cu 4 arzatoare de dimensiuni diferite. Ochiurile sau arzatoarele se pot aprinde electric, adica nu mai aveti nevoie de chibrit sau bricheta intrucat acest aragaz include un sistem care declanseaza o scanteie ca sa aprinza flacara.

Concluzii

EKK52550OW este un model performant de la Electrolux, care va ofera toate functionalitatile unei masini de gatit moderne la un raport calitate pret excelent.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *