Daikin FTXB35C-RXB35C

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

aer-conditionat-daikin-ftxb35c-rxb35cAvantaje

  • capacitate 12.000 BTU
  • consum energetic clasa A+
  • programator 24 de ore
  • filtru aer
  • baleiere pe verticala
  • telecomanda cu afisaj digital
  • silentios

Dezavantaje

  • pret peste medie

Click aici pentru pret

Avantajele detaliate

In primul rand trebuie sa stiti ca Daikin este o marca cu traditie si recunoscuta in materie de aer conditionat, tat pentru uz casnic cat si industrial. Firma este din Japonia, fondata in anul 1924 si are la activ mai multe tehnologii inventate si patentate pentru aerele conditionate. In Romania este prezenta de ani buni si puteti citi mai multe despre companie pe daikin.ro

Spre deosebire de competitorii sai, Daikin se remarca in primul rand prin aparate silentioase, cu un nivel scazut de zgomot, ceea ce asigura un gead ridicat de confort. daca vorbim despre cel mai bun aparat de aer conditionat clasic atunci fara indoiala ca Daikin este in primele locuri. Unitatea exterioara are un nivel de zgomot de 48 decibeli, pe cand cea interioara are intre 23 si 41 db, in functie de programul ales.

aer-conditionat-daikin-ftxb35c-rxb35c

Capacitatea de 12000 BTU va asigura un randament optim pentru camere mari, gen sufragerii de bloc, fara probleme. Aparatul poate fi folosit si pentru incalzire – util primavara si toamna cand temperaturile sunt intre cald si rece, dar pentru incalzire mai puteti apela si la un calorifer electric.

Aparatul inglobeaza tehnologia inverter care va reduce consumul de curent electric cu pana la 30%. Ca si clasa energetica, modelul Daikin FTXB35C-RXB35C este A+, deci este economic.

In ceea ce priveste functiile, acest model este capabil de racire, ventilare, purificare, dezumidificare, incalzire.

Aparatul vine cu telecomanda, cu afisaj digital si il puteti programa pentru un interval de 24 de ore.

Concluzii

Daikin este o alegere potrivita intrucat sunt recunoscuti ca produc unele din clee mai bune aparate de aer conditionat care se remarca prin zgomot redus, consum mic si o multitudine de functii utile.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *