Care Este Cel Mai Bun Troler de Voiaj

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Atunci cand plecam in vacanta sau in deplasare, trebuie sa luam diverse bagaje. Trolerul este acel tip de geanta care are roti si permite sa il tragi cu un minim de efort. Spre deosebire de gentile obisnuite, un troler poate fi confectionat si din materiale mau dure, gen plastic, ceea ce previne furtul prin taierea bagajelor sau deteriorarea obiectelor atunci cand se aseaza mai multe bagaje unul peste altul. Aceasta situatie este intalnita indeosebil la calatoriile cu avionul, unde eu prefer sa folosesc troler de plastic, cu cifru, pe care il infoliez la aparatele speciale din aeroporturi pentru securitate si pentru a preveni zgarierea.

Am calatorit mult si sfatul meu este sa ai in casa genti sau treolere de dimensiuni duferite: mic, mediu si mare. In functie de cate zile esti plecat si de cate bagaje ai nevoie, poti lua un troler care nu este prea mare si, pe cale de consecinta, este mai comod de carat. Exista in comert si seturi, pentru a avea dimensiuni diferite cu acelasi design si care acopera o gama variata de necesitati.

Ghidul cumparatorului

1. Capacitate / Dimensiuni

In primul rand este importanta capacitatea trolerului, cate obiecte incap ca volum. Capacitatea se masoara in litri. O capacitate mai mare este mai buna intrucat poti pune mai multe obiecte. Dimensiunile gentii de voiaj este bine sa fie cat mai mici, trolerul sa fie compact, pentru a ocupa mai putin loc in masina etc.

2. Greutatea trolerului

Alege un produs cat mai usor. Aceasta te va ajuta sa il cari mai usor, dar si atunci cand mergi cu avionul si se cantaresc bagajele si platesti daca depasesti un numar de kilograme.

3. Materialul

Materialul trebuie sa fie rezistent in timp, rezistent la taiere, zgarieturi, dar este bine sa fie si elastic pentru a incapea mai bine bagajele. Exista produse cu carcasa dura sau cu panza moale. Daca mergi des cu avionul, iti recomand un material exterior solid, tip plastic, pentru a preveni taierea/furtul. Desigur, este util sa il iei si cu cifru sau lacat.

Nu uita ca in aeroport bagajele se arunca de la inaltime (din cala in masina de transport) si iti trebuie un produs rezistent.

4. Compartimentele

Sunt importante in aranjarea cu usurinta a obiectelor. Iti recomandam un numar redus de compartimente si buzunare, mai ales la gentile mici si medii. Sunt utile curelele pentru fixarea hainelor, pentru a nu le sifona.

5. Roti si manere

Verifica atent cate manere are si daca are roti pentru transport (cu rotatie 360′). Este util manerul telescopic, care se intinde si se strange pentru a trage cu usurinta bagajul.

6. Alte Criterii

  • cifru: permite blocarea cu cifru, aveti grija sa vi-l notati in telefon, in caz il uitati.
  • expandabil: anumite trolere au un fermoar care permite sa folosesti sau sa expandezi un compartiment.
  • design: alegeti un design care va place. Pentru transport cu avionul este recomandat un dsign mai diferit, pentru a va recunoaste bagajulcand vine pe banda, sau ii puteti lega o esarfa.
  • intretinere: conteaza cat de repede si usor se poate spala sau curata pe exterior si interior.

Top Produse 2023

Avantaje
  • bine compartimentat
  • carcasa si roti de calitate, rezistente
  • maner telescopic
  • fermoar si cifru
  • disponibil in mai multe culori
  • pret
Dezavantaje
  • nu incape la bordul avionului, trebuie la cala

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *