Cel Mai Bun Set de Trolere

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Daca esti un turist convins si iti place sa vezi lumea in toate formele sale, ai nevoie de un troler de foarte buna calitate. Pentru o flexibilitate foarte mare, este recomandat sa optezi pentru un set intreg de trolere , pentru ca poti acoperi mai multe necesitati dintr-o singura lovitura si poti economisi destul de multi bani.

Un set contine atat piese mici, destinate calatoriilor scurte, cat si piese ceva mai mari, ideale pentru calatoriile lungi alaturi de familie.

Ghidul cumparatorului

1. Dimensiuni / Marime

Te intereseaza sa ai o gama variata de dimensiuni, pentru a lua cu tine trolerul care se potriveste ca marime. Astfel nu vei fi nevoit sa cari unul prea mare cand ai prea putine bagaje. De asemenea, un troler mic poate sa incapa in spatiul pentru bagaje de la avion sau in alte mijloace de transport.

Majoritatea companiilor aeriene au anumite reguli in ceea ce priveste dimensiunile bagajelor, ce trebuie sa fie respectate intru totul. Din fericire, dimensiunile sunt oarecum standardizate, asadar, daca alegi cu atentie trolerele inca de la inceput, vei putea sa calatoresti fara probleme cu orice tip de companie aeriana.

2. Materialul

Daca iti doresti trolere rezistente trebuie sa tii cont si de materialul care intra in compozitia acestora. Materialele pot fi foarte diversificate, incepand cu poliuretanul si policarbonatul si terminand cu ABS-ul sau materialele textile. Exista chiar si trolere realizate din metal, insa acestea pot avea neajunsul de a fi destul de grele.

Avantajele trolerelor realizate din materiale dure este faptul ca pot rezista la zgarieturi, socuri si chiar umezeala, asadar, daca ai ceva foarte important de transportat, acel ceva va fi in deplina siguranta.

3. Design

Este placut sa ai un troler cat mai placut din punct de vedere estetic, insa nu acesta este motivul pentru care trebuie sa tii cont de aspect. Este bine sa te asiguri ca optezi pentru un set de trolere cat mai colorat si mai deosebit, in asa fel incat sa iti poti recunoaste imediat bagajul pe o banda trasportoare in aeroport.

4. Accesorii si optiuni

Trolerele moderne dispun de un set de roti si de manere reglabile pe inaltime. Pentru o mobilitate foarte mare, rotile trebuie sa fie de o calitate foarte buna si sa fie realizate din materiale cat mai flexibile, cum ar fi siliconul. De asemenea, se poate opta pentru trolere cu cifru care se pot deschide doar prin intermediul unui cont sau pentru variante dotate cu GPS, in cazul in care se pierd.

Exista si oameni care prefera trolerele fara roti, deoarece ocupa mai putin spatiu si pot oferi o flexibiltiate mai mare, insa cel mai bine este sa optezi pentru o varianta in care rotile pot fi detasate si montate inapoi cu usurinta, ori de cate ori este nevoie de ele.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 3 piese
  • 4 roti
  • design

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *