Cele Mai Bune Tractoare de Jucarie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Un tractor de jucarie poate sa fie cadoul perfect pentru un copil pasionat de masinile mari. Fara doar si poate, acesta ii va ocupa timpul intr-un mod productiv, ii va consuma energia si il va invata foarte multe lucruri. Alegerea tractorului de jucarie perfect insa, trebuie sa se faca in functie de mai multe criterii, in asa fel incat incantarea celui mic sa fie maxima.

Ghidul cumparatorului

1. Varsta copilului

Este primul criteriu pe care trebuie sa il iei in considerare in momentul in care decizi sa cumperi o astfel de jucarie. In functie de varsta, poti decide marimea tractorului si materialele din care acesta este facut. De asemenea, poti decide modul de functionare al sau.

Dimensiunile tractorului tin cont de inaltimea medie a celor mici, care trebuie sa poata urca fara probleme pe tractor. De asemena, numarul de functii poate fi decis in functie de varsta, deoarece un copil de 3 ani nu va putea sa manevreze un tractor complex, asa cum poate sa faca un copil mai mare, de 8 ani.

2. Materialele

Pe piata vei gasi mai multe materiale interesante, cum ar fi lemnul, plasticul si metalul. De regula, lemnul este folosit atunci cand este vorba despre copii mici, tractoarele fiind asemanatoare cu bicicletele fara pedale.

Daca se opteaza pentru un tractoras cu pedale, acesta poate sa fie din plastic, mai ales daca este un plastic extrem de rezistent. Metalul este folosit pentru piesele solicitate ale tractoraselor din plastic si este destinat copiilor ceva mai mari.

3. Modul de deplasare

Modelele simple e tractoare se deplseaza prin impingere cu picioarele. Acestea sunt destinate copilasilor de pana in 3 ani. Cei mai mari au la dispozitie modele ceva mai complexe, cu pedale. Cele mai complexe si mai atractive tractorase insa, sunt cele care au un motor electric si functioneaza pe baza de acumulator.

Cu siguranta vor incanta copilul si ii vor ocupa extrem de mult timp. Autonomia unui tractoras electric este de pana la 60 de minute, suficient pentru a oferi momente de plina distractie. Tractorasele electrice pot fi folosite doar pe teren plat si dezavantajul lor este faptul ca nu au o autonomie mai mare. Pentru copiii de peste 9-10 ani exista inclusiv tractorase care imita aproape la perfectie tractoarele adevarate si functioneaza cu combustibil. Evident, au ceva limitari.

4. Accesorii

In functie de cerinte, poti sa optezi pentru diverse accesorii. O remorca, un schimbator de viteze, o frana sau un claxon pot sa imbunatateasca experienta celui mic si sa iti ofere motive sa te bucuri din plin alaturi de el.

In momentul in care achizitionezi un tractor de jucarie, trebuie sa acorzi o atentie sporita fiecarui detaliu. Siguranta este extrem de imporanta atat pentru parinti, cat si pentru copii, asadar, este bine sa te asiguri ca toate piesele sunt puse in opera in asa fel incat sa nu puna in pericol sanatatea copilului.

Top Produse 2023

Avantaje
  • remorca
  • rezistent
  • design
Avantaje
  • design
  • detalii
Dezavantaje
  • nu are remorca

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *