Cel Mai Bun Joc Lego

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Lego este cel mai cunoscut joc de constructii si este, fara doar si poate, extrem de distractiv si de interesant. Este un joc destinat atat copiilor, cat si adultilor si poate sa dezvolte abilitatea de coordonare ochi-mana pentru cei mici si de a spori creativiatea.

Jocurile Lego au o istorie extrem de bogata, ceea ce a dus la o dezvoltare incredibil de mare a temelor si a diversitatii de piese. Vei gasi inclusiv o multime de jocuri care reproduc acest tip de joc, insa daca doresti sa ai o experienta cat mai buna, este bine sa optezi pentru jocurile originale. Chiar si asa, iti va fi greu sa alegi jocul perfect. Pentru a o face, trebuie sa te ghidezi dupa niste criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Varsta

Presupunand ca achizitionezi un joc lego pentru copil, nu pentru tine, este bine sa tii cont de varsta celui mic. Este un detaliu care conteaza extrem demult, in conditiile in care complexitatea jocului poate sa fie una foarte mare. Pentru copiii cu varste de pana in 6 ani, cel mai potrivit joc este setul Duplo, care are caramizi foarte mari, in asa fel incat sa nu fie inghitite. Pentru copiii mai mari, acest set poate sa fie destul de plictisitor, asadar, jocurile au din ce in ce mai multe piese si puzzleuri din ce in ce mai grele.

2. Tema

Fiecare joc lego are o anumita tema. Sunt aborate teme extrem de variate ,incepand cu subiecte luate din firme si terminand cu diverse activitati din viata de zi cu zi. Poti achizitiona jocuri cu Starwars, cu super eroi sau cu diverse elemente de constructii.

Temele abordate de cei de la Lego sunt intr-o continua schimbare iar lansarile sunt frecvente, in asa fel incat nimeni sa nu se plictiseasca. Daca nu vrei sa optezi pentru o anumita tema, poti sa gasesti si destul de multe piese individuale, care sa completeze colectia de caramizi si care sa puna la incercare imaginatia bruta a copilului.

3. Accesoriile

Pe langa caramizile lego ce se potrivesc la orice tip de tema, seturile contin si anumite accesorii potrivite doar in anumite teme. Acestea sunt mici corabii sau nave, plante, planete, vegetatie, animale sau elicoptere. Accesoriile pot sa dea un contur mult mai frumos povestilor create de cei mici si pot fi extrem de interesante.

In momentul in care achizitionezi un set lego, trebuie sa ai mare grija la dimensiunile sale, mai ales daca este destinat unui copil mic, deoarece piesele pot fi inghitite cu usurinta.

Daca vrei sa alegi un alt brand decat brandul LEGO, poti descoperi o multime de nume care au devenit deja cunoscute. Tyco, Mega Blocks sau Minibrix au profitat de ideea geniala a celor de la LEGO si au produs, la randul lor, clone.

Partea interesanta la aceste branduri este faptul ca produc jucarii care se pot uni cu piesele lego originale, asadar, copilul tau poate crea constructii impresionante cu piese din mai multe seturi.

Top Produse 2023

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *