Cel Mai Bun Televizor Sony

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Cei care cauta un televizor de foarte buna calitate, care sa inglobeze o multime de functii moderne, sa arate bine si sa fie robust, pot lua in considerare Sony. Cu o istorie de peste 70 de ani, Sony dispune de experienta si de bugetul necesar pentru a inova si pentru a crea produse excelente.

Este adevarat ca un televizor Sony nu este chiar o optiune ieftina, insa daca vrei sa investesti intr-un produs de inalta calitate, merita din plin efortul.

Ghidul cumparatorului

1. Tehnologia folosita

Dat fiind faptul ca produsele cu plasma sau cele LCD nu mai sunt prezente in ofertele producatorilor, cu atat mai mult in oferta Sony, ai de ales intre LED sau OLED. Ambele reprezinta tehnologii performante, insa OLED-ul este foarte scumpa. Cu tehnologia LED poti obtine, totusi, un consum redus de energie si foarte multe avantaje.

2. Tipul si marimea ecranului

Ecranul este cel cu care vei lua contact de fiecare data cand te vei uita la televizor, asadar, trebuie sa fie perfect. Ultimele modele de televizoare Sony au ecran curbat, generand o experienta deosebita. Daca nu vrei sa investesti foarte multi bani insa, poti opta pentru un ecran clasic, cu o diagonala cat mai mare. Optand pentru o diagonala de peste 150 de centimetri, filmele se pot transforma intr-o adevarata experienta cinematografica.

3. Rezolutie

Rezolutia decide calitatea imaginii. Daca iti doresti totul de la televizorul pe care il cumperi, poti opta pentru rezolutia 4K, insa daca vrei sa economisesti bani, rezolutia Full HD poate sa fie la fel de eficienta si de atractiva. Daca optezi pentru un televizor cu ecran mic, rezolutia HD poate sa isi faca si ea treaba extrem de bine.

4. Functii Smart

Este aproape obligatoriu sa optezi pentru un televizor smart, deoarece in felul acesta poti obtine o flexibilitate uriasa. Cu ajutorul functiei smart poti sa navighezi pe internet, poti controla televizorul de la distanta si te poti bucura de o multime de aplicatii interesante.

5. Conectivitate

Nu in ultimul rand, este bine sa tii cont de conectivitate. Televizorul pe care il cumperi trebuie sa aiba la dispozitie cat mai multe porturi USB si HDMI, pentru a se putea conecta la alte dispozitive electrice, insa trebuie sa aiba si porturi pentru sistemul de sunet. Alaturi de un sistem audio 5.1, spre exemplu, televizorul tau Sony poate sa se transforme intr-un cinematograf la tine in living.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 3D
  • led
  • 4k
  • diagonale mari
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *