Cel Mai Bun Televizor cu Ecran Curbat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Televizoarele cu ecran curbat sunt, fara doar si poate, atractive. Multi spun ca genereaza o experienta cinematografica, in timp ce altii considera ca nu merita investitia. Pana la urma insa, daca ai bugetul necesar, merita sa descoperi diferenta dintre un televizor normal si unul cu ecran curbat.

Daca investesti intr-un astfel de produs insa, este bine sa tii cont si de alte criterii care contureaza cea mai buna optiune.

Ecranul curbat elimina reflexiile de lumina asigurand o calitate mult mai buna a imaginii.

Ghidul cumparatorului

1. Tehnologia de constructie

Daca in trecut puteam sa descoperim o multime de tehnologii, cum ar fi plasma, LCD-ul si LED-ul, astazi, a ramas in picioare doar tehnologia LED, pentru ca este cea mai performanta. O ramificatie a acestei tehnologii este OLED, care este o solutie mult mai scumpa, deci nu chiar atat de atractiva pentru oamenii de rand. Tehnologia LED poate asigura, insa, o calitate foarte buna a imaginii.

2. Marimea

Un televizor cu ecran curbat trebuie sa fie mare, pentru a oferi o experienta cat mai ok. Daca vrei sa investesti intr-un astfel de produs este bine sa te orientezi spre minim 120 de centimetri in diagonala. Vei gasi si televizoare mai mici cu ecran curbat, mai ales la brandurile foarte mari, insa in acest caz marimea chiar conteaza.

3. Rezolutie

Ai de ales intre mai multe variante de rezolutie, cea mai atractiva fiind rezolutia 4K. Pentru a te bucura de alegerea facuta si pentru a nu cheltui aiurea, este bine sa tii cont si de marimea ecranului. In principiu, rezolutia 4K este perfecta pentru ecrane foarte mari, insa daca ai un ecran de marime medie, o rezolutie full HD este mai mult decat potrivita.

4. Tehnologii incluse

Printre tehnologiile pe care le gasesti la televizoaarele moderne, trebuie sa evidentiem tehnologia Smart si tehnologia 3D. Ambele au facut mare valva in momentul in care au aparut, ideea de televizor smart prinzand foarte bine la cumparatori. N

u acelasi lucru se poate spune despre tehnologia 3D, care se pare ca nu este atat de atractiva la un televizor. Totusi, poti sa ceri totul de la produsul pe care il cumperi si sa iti transformi serile in adevarate seri cinematografice.

5. Marca

Fara doar si poate, are o importanta mare cine a produs televizorul pe care il cumperi. Printre brandurile mari pe care le poti incerca se numara Samsung, LG, Toshiba sau Sony, insa daca iti doresti un pret mai mic poti alege Horizon sau StarLight, branduri intr-o continua ascensiune, ce primesc un feedback excelent din partea clientilor.

Top Produse 2023

Avantaje
  • rezolutie 4K
  • sunet Dolby Digital Plus
  • Wi-Fi Integrat
  • Bluetooth si DLNA
  • telecomanda cu control vocal

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *