Cel Mai Bun Suport Auto de Biciclete

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune suporturi auto de biciclete? Care este cel mai bun suport de bicicleta auto?

De multe ori cand ne deplasam la distante mai mare sau chiar in oras, vrem sa luam bicicletele cu noi pentru a face sport. Exista suporti speciali pe care poti prinde una sau mai multe biciclete pentru a le transporta usor si in conditii de siguranta pe orice fel de distanta. Daca te intrebi ce sa cumpar, ce recomandati, cum ori unde gasesc suporti auto pt. biciclete ieftini si buni de vanzare, citeste acest articol.

cel-mai-bun-suport-auto-de-biciclete

Ghidul cumparatorului

1. Numarul de biciclete

Prima data trebuie sa stii cate biciclete (numarul maxim) ai nevoie sa transporti. Exista modele care suporta 1, 2, 3 sau maxim 4 biciclete. Daca ai o familie mare si inclusiv copii au biciclete, alege un model de 4.

2. Unde se monteaza

Exista mai multe tipuri de suporti in functie de locul unde se monteaza.

  • pe plafon: suportul se prinde de niste bare transversale, aceleasi pe care se prind si cutiile tip portbagaj.Dezavantajul este ca ai limitari de inaltime (trebuie sa ai grija daca mergi pe drumuri forestiere, parcari subterane etc), centrul de greutate al masinii este mai sus si trebuie sa ai mai multa grija in viraje, de asemenea si consumul de combustibil este ceva mai mare din cauza rezistentei mai mari la inaintare (asta in comparatie cu montarea in spate).
  • pe haion (partea rabatabila din spate sau portbagaj): se monteaza unde se deschide portbagajul, centrul de greutate al masinii se mentine jos si nu ingreuneaza mult inaintarea. Dezavantajul este, ati ghicit, ca ai acces mai groi la portbagaj.
  • pe carligul de remorcare: este similar cu cel pe haion, dar se monteaza mai usor.

suport-bicicleta-haion

La ambele tipuri de montare in spate (haion si carlig de remorcare) trebuie sa aveti in vedere ca e nevoie de mai multa atentie cand dati cu spatele, de asemenea stopurile si luminile de pe spate trebuie sa ramana vizibile, altfel trebuie instalate becuri suplimentare.

3. Usurinta la montaj

Ideal este un sistem dintr-o singura piesa si care sa se monteze usor. Cel pe haoin si cel de plafon se monteaza cel mai usor. Verifica in descrierea produsului cum se monteaza si cati pasi sunt necesari.

4. Antifurt

Cele mai bune modele sunt prevazute cu sisteme antifurt atat pentru suportul in sine, cat si pentru biciclete.

5. Material si dimensiuni

Te intereseaza sa fie dintr-un material rezistent (otel sau aluminiu) care sa fie si rezistent, si usor. De asemenea, conteaza sa aiba dimensiuni mici atunci cand este strans, oentru a nu ocupa spatiu cand nu il folosesti.

6. Alte caracteristici

  • greutatea maxima suportata: verifica greutatea maxima suportata, pentru a fi sigur ca nu ai biiclete prea grele pentru acel suport. Exista modele care suporta de la 15 pana la 30 sau mai multe kilograme.
  • garantia: alege un produs cu 5 ani garantie; cumpara de la un magazin de incredere unde stii ca vei primi produse originale si nu lua la ocazie sau second hand, daca nu esti sigur de provenienta marfii.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un suport auto pentru bicicleta ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • montare usoara
  • pret mic
Dezavantaje
  • doar pentru 1 bicicleta

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *