Cea Mai Buna Statie de Calcat Philips

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Spre deosebire de un fier de calcat, o statie de calcat poate sa iti ofere o eficienta mult mai mare in pregatirea hainelor pentru purtat. Este un produs foarte voluminos, format dintr-un fier de calcat si o statie de andocare, pe care in treecut il gaseai doar in firmele de croitorie sau in spalatoriile profesionale, in care se gaseau produse de acest fel, insa la dimensiuni foarte mari. Are avantajul ca genereaza mai mult timp abur la preiune inalta, iar rezervorul de apa este incorporat in statie, deci fierul e mai usor.

Unul dintre principalii producatori de statii de calcat este Philips, un brand care a pus mereu calitatea pe primul loc si a reusit sa echilibreze foarte bine raportul dintre calitate si pret.

Ghidul cumparatorului

1. Talpa fierului de calcat

Exista destul de multe variante de constructie pentru talpa. Aceasta poate sa fie din aluminiu, inox, paladium sau teflon si placi ceramice. In functie de talpa este stabilit randamentul la incalzire si riscul pentru haine.

In principiu, o talpa de buna calitate va aluneca cu usurinta pe orice tip de textura si nu o va deteriora. Daca vrei o solutie profesionala, atunci este bine sa optezi pentru o talpa din ceramica. Talpa de ceramica este usor de igienizat, este extrem de rezistenta si foarte performanta, insa vine la pachet si cu preturi ceva mai mari.

2. Capacitatea

Volumul rezervorului de apa este si el foarte important, un volum mare putand sa asigure un timp de calcare mai mare si un debit de abur mult mai bogat. Daca nu ai mult e calcat, nu ai nevoie de un volum mare, insa daca ai cantitati mari de haine pe care le calci, volumul este esential.

3. Functionalitatea

Avantajul major al unei statii Philips este faptul ca iti ofera foarte multe metode de calcare. Functia de calcare verticala este una dintre cele mai apreciate, deoarece iti permite sa calci cu usurinta costumele si materialele sensibile, fara a le scoate de pe umeras. De asemenea, functia steam burst paote sa fie extrem de interesanta si caracteristica anti-drip poate sa blocheze eventualele scurgeri pe material.

4. Portabilitatea

Daca iti doresti o solutie portabila de calcat, statia nu este cea mai buna varianta pentru tine. Daca vei folosi produsul doar acasa, te poti bucura din plin de toate avantajele pe care le ofera si poti economisi foarte mult timp.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 2400 w
  • rezervor de 1.7 l
  • debit abur 210 g/min
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *