Cea Mai Buna Statie de Calcat Tefal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

O statie de calcat este o solutie profesionala prin care te poti bucura de haine fara cute, intr-un timp cat se poate de scurt. In trecut, statiile profesionale erau destinate doar mediului comercial (croitorii sau spalatorii), insa astazi sunt destinate si utilizarii casnice. Unul dintre principalii producatori care ofera astfel de solutii este Tefal, un brand extrem de cunoscut atunci cand vine vorba despre tigai si fiare de calcat, pentru fiabilitatea de care da dovada.

Daca alegi sa iti cumperi o statie de calcat Tefal, vei avea garantia unui produs de buna calitate si a unor haine bine calcate. Totusi, pentru a te bucura de eficienta trebuie sa tii cont si de alte criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Dimensiunile statiei

O statie de calcat poate sa fie destul de voluminoasa iar aspecte precum volumul recipientului de apa, pot sa contribuie serios la largirea dimensiunilor. Asigura-te ca ai suficient spatiu pentru depozitarea unui astfel de produs si cauta varianta cea mai potrivita pentru tine. Din fericire, exista si solutii foarte mari si solutii ceva mai mici, deci ai de unde alege.

2. Puterea

Una puternica poate sa faca fata oricarei provocari si sa calce cu usurinta atat haine, cat si lenjerii de pat sau chiar piese textile mult mai greoaie. Puterea se masoara in Watti si in cazul statiilor de calcat, media pentru care poti opta este de 2400-3000 W. Cel mai indicat este sa optezi pentru o solutie puternica, deoarece iti ofera flexibilitate mai mare si poate sa fie controlata prin treptele de putere.

3. Talpa fierului de calcat

Este un element deosebit de important, pentru ca este principalul element care intra in contact direct cu piesele tale vestimentare. Daca le vrei nearse si iti doresti sa isi pastreze calitatea pe termen lung, atunci vei opta pentru o talpa ceramica sau pentru una din teflon. Aceste doua variante asigura o alunecare excelenta si de asemenea, nu se lipesc. Performanta poti obtine si de la paladium sau inox. Talpile pe care este bine sa le eviti sunt cele din aluminiu, deoarece se curata destul de greu si de multe ori pot arde haina.

4. Cantitatea de abur

Un alt element extrem de important atunci cand vine vorba despre aceste produse este aburul. Acesta este cel care poate sa ajute la indepartarea cutelor profunde si cel care creste viteza de calcat. Cantitatea de abur se masoara in grame pe minut, si poate sa fie foarte variata, intre 25 si 250 de grame.

Top Produse 2023

Avantaje
  • putere 2400 W
  • rezervor mare de 1.6 l
  • debit de abur mare
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *