Cea Mai Buna Piscina Gonflabila

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Daca locuiesti la casa, insa spatiul tau nu este atat de mare incat sa poti sapa o piscina clasica sau pur si simplu nu ai suficient buget pentur asta, piscina gonflabila este o solutie mai mult decat rezonabila. Aceasta se instaleaza usor si repede, poate sa aiba diverse marimi in asa fel incat sa fie perfecta atat pentru adulti, cat si pentru copii si iti ofera relaxarea de care ai nevoie dupa o zi de munca.

Pe langa asta, poate sa fie fabricata din materiale cat se poate de rezistente, in asa fel incat sa nu existe riscul sa se sparga la orice intepatura. Alegerea piscinei gonflabile perfecte poate sa fie o provocare insa, in conditiile in care exista o multime de modele, marimi, materiale si forme. Pentru a alege varianta perfecta, trebuie sa tii cont de o serie de caracteristici importante.

Ghidul Cumparatorului

1. Capacitatea

Vezi intai cate persoane vir folosi piscina in acelasi timp, ce inatlime au si ce vor face in piscina (inot, doar racorire ..).

O mare grija trebuie sa o ai la dimensiuni, deoarece imaginile de pe internet ale piscinei te pot insela. De asemenea, tot dimensiunile pot spune cine poate sa foloseasca acea piscina.

Pentru copii, spre exemplu, este indicata o piscina de dimensiuni reduse si mai ales cu o inaltime redusa, in timp ce pentru familii, pot fi achizitionate si piscine gonflabile ceva mai mari. Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste rezistenta piscinei la un volum mare de apa, deoarece cele mai noi modele pot fi foate rezistente.

2. Materiale / Rezistenta

Rezistenta este data de materialul din care este confectionata piscina, dar si de atentia cu care acestea sunt puse in opera. Piscinele gonflabile de buna calitate pot sa contine mai multe compartimente pentru aer, in asa fel incat o intepatura sau o fisura sa nu distruga intreaga piscina. Dezavantajul acestor piscine este faptul ca vor fi montate ceva mai greu.

Cel mai popular material pentru piscine este PVC-ul, un material care se obtine prin polimerizare, care rezista foarte bine la factori externi. Diferentele intre diverse piscine din PVC sunt date de grosimea peretilor, care pot sa varieze destul de mult. Evidente, o piscina cu pereti mai grosi va fi mai rezistenta.

3. Accesoriile

Nu in ultimul rand conteaza accesoriile. Exista piscine gonflabile care pot fi achizitionate fara accesorii, insa exista si produse care au diverse accesorii estetice sau functionale. Cele pentru copii, spre exemplu, au elemente colorate sau tobogane si pulverizatoare de apa, care sporesc distractia. O piscina cu accesorii trebuie sa fie separata de acestea, in conditiile in care orice accesoriu are un risc mai mare de uzura pe termen lung.

4. Designul

Evident, designul este primul care trebuie sa iti atraga atentia si trebuie sa te convinga. Acesta trebuie sa fie potrivit pentru spatiul pe care il ai la dispozitie si sa fie foarte placut. O piscina gonflabila colorata ar putea sa ii incante pe cei mici si sa ofere un plus de optimism pentru intreaga curte. Forma piscinei poate sa fie si ea importanta, in functie de locul pentru care este destinata.Exista piscine rotunde, rectangulare sau chiar triunghiulare. Cele mai populare insa, sunt cele rectangulare.

5. Alte caracteristici

  • daca este gonflabile, verifica daca include pompa de umflat
  • filtrarea apei: verifica daca are sistem de recirculare si filtrare a apei, pentru a avea apa curata cu cheltuieli minime

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate mare
  • sistem de filtrare a apei
  • adancime 107 cm
Dezavantaje
  • pret peste medie
  • iti trebuie loc in curte ca sa o amplasezi

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *