Cea Mai Buna Masa de Calcat Leifheit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Achizitia unei mese de calcat de foarte buna calitate poate sa fie concretizata printr-o masa Leifheit. Producatorul grman reuseste sa ofere o calitate superioara, conturata in cei aproape 60 de ani de viata si tratata cu mare atentie de catre toti cei care fac designul si doteaza produsele cu fel de fel de accesorii si dotari.

In oferta Leifheit exista mai multe modele interesante de mese de calcat, asadar, inainte de a lua o decizie este bine sa tii cont de o serie de factori.

Ghidul cumparatorului

1. Dimensiunile

Un aspect foarte important este cel legat de dimensiuni. Daca ai suficient spatiu este bine sa alegi un produs cu dimensiuni cat mai generoase, care iti ofera flexibilitate si rapiditate.

Analizeaza cu atentie latimea si, mai ales, colturile, deoarece acestea sunt cele mai importante pentru calcarea elementelor dificile, cum ar fi gulerele, umerii si mansetele.

2. Materialul ce acopera masa

Importanta acestui material este determinanta deoarece intra in contact direct cu produsele textile pe care le calci si poate sa le protejeze. Cel mai des intalnite mese de calcat sunt cele din bumbac 100%, tratat in asa fel incat sa reflecte caldura produsa de fier.

Vei putea gasi si modele cu huse realizate din bumbac, in combinatie cu un material sintetic, totusi, nu este recomandat sa optezi pentru o astfel de solutie, deoarece se poate innegri si poate duce la lipirea hainelor.

3. Flexibilitatea in ajustare si depozitare

Majoritatea meselor de calcat pot fi ajustate pe inaltime in 2, 3 sau chiar mai multe trepte. O ajustare corecta iti ofera sansa de a nu avea probleme cu spatele dupa o sesiune de calcat. Sistemul de ajustare se poate transforma cu usurinta intr-un sistem de pliere, transformand produsul intr-unul usor de depozitat.

4. Accesorii

Desi par accesorii cat se poate de simple, suportul pentru fierul de calcat sau umerasul pentru haine pot sa iti vina in ajutor si sa ofere flexibilitate. De asemenea, unele mese de calcat ofera mici accesorii pentru largirea blatului, care se dovedesc excelente la calcarea anumitor elemente vestimentare sau la calcarea lenjeriilor de pat.

5. Alte functii

Exista o serie de functii ce pot ssa iti fie de ajutor. Spre exemplu, una dintre ele este incalzirea blatului pentru a oferi o calcare mult mai eficienta si mai rapida.

Top Produse 2023

Avantaje
  • suport pt. fier de calcat
  • reglabila
  • stabila
Avantaje
  • suport pentru fier
  • reglabila pe inaltime

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *