Philips GC240

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Încarc...

masa-calcat-philips-gc240Avantaje

  • latime de 45 cm
  • spatiu gandit pentru calcat  camasi
  • husa cu mai multe straturi
  • bara pt. agatare umerase
  • suport pentru cablu si fier
  • inaltime ajustabila

Dezavantaje

  • pret de achizitie peste medie

Avantajele Detaliate

Daca aveti multe haine de calcat, in special camasi sau alte tesaturi fine, daca purtati deseori tinute office si nu aveti timp sa duceti mereu hainele la o curatatorie chimica, atunci o masa de calcat buna is are rostul in locuinta dvs. Aici vorbim despre un model scump, care include o multime de facilitati pe care nu le gasiti la mesele ieftine.

Latimea de 45 cm este mai mare decat la mesele obisnuite, deci veti avea mai mult spatiu si, implicit, un randament mai mare, intrucat veti misca mai mult fierul de calcat pe masa, in loc sa tot schimbati pozitia hainei.

masa calcat Philips GC240-2

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

Materialul care acopera masa (husa) este din bumbac si este format din mai multe straturi. Acest material se arde si se murdareste greu. In plus, reflecta caldura inapoi spre haina pe care o calcati, ceea ce ajuta la o economiei a energie electrice.

Un capat al mesei este special gandit pentru a aseza si calca cu usurinta camasile. La fel, acest produs are un suport unde puteti agata umerasele cu hainele calcate, un suport pentru fierul de calcat si cablul acestuia.

Concluzie

Fara indoiala, un produs de inalta calitate, facut cu materialele potrivite si cu gama necesara de functionalitati pentru a calca cat mai bine si in timp cat mai scurt.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *