Cele Mai Bune Mese de Calcat Philips

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Calcatul nu este o activitate apreciata foarte mult, cu toate astea, este o activitate obligatorie. De cele mai multe ori, majoritatea oamenilor cauta sa achizitioneze un fier de calcat cat mai bun, neglijand masa. Aceasta are o importanta uriasa, insa si spre uimirea foarte multor oameni poate sa fie puternic tehnologizata.

Un exemplu in acest sens sunt mesele de calcat construite de cei de la Philips. Nu sunt ieftine, intr-adevar, insa pot sa contureze o multime de functii interesante care fac calcatul mult mai usor si mult mai eficient.

Ghidul cumparatorului

Producatorul olandez construieste mai multe modele de mese de calcat, asadar, daca vrei sa faci cea mai buna alegere este bine sa tii cont de o serie de criterii:

1. Dimensiuni

O dimensiune cat mai mare a placajului, de peste 120 x 40 de centimetri, iti poate permite sa calci cu usurinta lenjerii de pat si alte piese voluminoase. Dimensiunea placajului trebuie sa fie insotita si de o dimensiune generoasa a tavii pentru fierul de calcat.

2. Caracteristici speciale

Mesele de calcat de la Philips pot fi dotate cu mai multe caracteristici speciale, cum ar fi sistemul de siguranta pentru stabilitate sau micile accesorii, precum umerasul, care cresc extrem de mult flexibilitatea si eficienta in activitatea de calcat.

Printre caracteristicile speciale putem sa amintim si de zona calcat pentru umeri si pentru maneci sau de unele functii automatizate, descoperite la multe mese de calcat ce se pot conecta la priza.

3. Calitate materiale

Este foarte importanta calitatea blatului pentru calcat, care poate sa creasca eficienta in calcare, insa este important si materialul din care sunt construite picioarele, deoarece asigura rezistenta pe termen lung si stabilitatea.

De asemenea, nu este de neglijat nici materialul textil de deasupra blatului, care poate sa realizat in asa fel incat sa ofere o protectie cat mai buna si chiar sa tina departe scurgerile de apa de la fier si de la statiile de calcat.

4. Greutatea mesei

O masa de calcat cat mai usoara poate sa insemne o mai mare flexibilitate la depozitare. Nu doar greutatea conteaza in acest caz, ci si modul de pliere, care este deosebit de important. Poti opta pentru mese care se pliaza cu usurinta si se pot pune sub pat sau dupa dulap si poti alege mese de calcat ceva mai statice, cu o pliere mai greoaie. Cea mai buna optiune este cea a meselor cu pliere in X, deoarece ofera o economie foarte buna de spatiu si stabilitate in acelasi timp.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online o masa de calcat Philips ieftina si buna. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • lata
  • suport umerase
  • calitate materiale
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *