Cel Mai Bun Fotoliu Minge

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Fotoliile minge reprezinta una dintre acele piese de mobilier pe care orice persoana isi doreste sa le foloseasca, indiferent de varsta sau sex. Foarte atractive din punct de vedere vizual si foarte confortabile, acestea sunt din ce in ce mai prezente in casele moderne. Acestea sunt caracterizate prin forma inedita, prin culori si prin confort, insa alegerea lor poate sa dea o oarecare bataie de cap, in conditiile in care varietatea de fotolii minge este destul de mare.

Ghidul cumparatorului

1. Material

Acesta poate sa fie un material textil sau poate sa fie piele naturala sau ecologica. Materialele textile se dovedesc confortabile si moi, insa au o rezistenta mai mica la uzura. IN ceea ce priveste pielea, indiferent ca este ecologica sau naturala, rezistenta este ceva mai mare. Pielea naturala are o textura mai moale si rezista la uzura si la rupere, in timp ce pielea ecologica este rezistententa la uzura.

2. Umplutura

Este cea care are un impact major asupra confortului oferit de un astfel de produs. Un fotoliu de tip minge poate sa fie umplut cu o varietate foarte mare de materiale, insa cele mai populare sunt bilele din polistiren si spuma de polipropilena.

Fotoliile moderne sunt realizate si din spuma cu memorie sau chiar diverse variatii de materiale naturale, cum ar fi samburii de cirese, orezul sau cojile de hrisca. In principiu, bilele de polistiren si spuma de polipropilena sunt solutii ieftine, insa cei care doresc o varianta ecologica si rezistenta pe termen lung, pot sa mizeze pe urmatoarele optiuni.

3. Dimensiuni

Dimensiunile sunt, de asemenea, foarte importante. Acestea pot sa difere destul de mult si ar trebui sa fie alese in functie de dimensiunea inceaperii in care urmeaza sa fie folosita mingea si evident, de dimensiunile celui sau celor care le vor folosi. Pentru camera copiilor, spre exemplu, pot fi achizitionate fotolii ceva mai mici, cu o greutate de 2-3 kg. Pentru adulti, in schimb, sunt necesare fotolii de pana la 6 kg cu dimensiuni generoase.

4. Design / culori

Designul conteaza si el, ba chiar conteaza foarte mult in unele cazuri. Pentru copii, spre exemplu, este recomandat un design cat mai colorat si cat mai vioi. Exista mingi multicolore, cu petice asemanatoare mingilor de fotbal si exista mingi intr-o singura culoare. De asemenea, exista si variante cu fel de fel de inscritii si motive din desene animate. Pentru adulti, s-ar putea sa fie necesar un design ceva mai serios. Acest mingi extrem de confortabile pot fi folosite si in living, spre exemplu, unde este nevoie de produse intr-o singura culoare, care sa se potriveasca foarte bine cu incaperea.

Achizitia unui fotoliu de tip minge este, fara doar si poate o achizitie care poate sa aduca o doza mare de confort pentru oricine, asadar, alegerea sa trebuie sa se faca cu atentie pentru rezultate cat mai bune.

Top Produse 2023

Avantaje
  • limita maxima 110 kg
  • se potriveste in orice camera

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *