Cel Mai Bun Pat Pliant

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Patul pliant este o solutie excelenta pentru cei care au locuinte mici dar totusi doresc sa le ofere musafirilor posibilitatea de a dormi cat se poate de confortabil. De asemenea, poate sa fie solutia perfecta pentru casele care se doresc a fi minimaliste. In ultimii ani, au aparut paturi pliante din ce in ce mai interesante, care pot juca un rol estetic incredibil de interesant in orice incapere. Petru a gasi solutia perfecta insa, trebuie sa se tina cont de o serie de criterii, multe dintre ele foarte importante.

Ghidul cumparatorului

1. Destinatia

Exista paturi pliabile destinate diverselor activitati care intervin in viata noastra. Astfel, se poate opta pentru paturi de camping, care au saltea si pot fi stranse cat mai mult, se pot alege paturi de plaja, care inlocuiesc salteaua cu o simpla bucata de material textil si evident, exista paturile pliabile pentru acasa, care pot fi bine cunoscutele canapele.

De asemenea, foarte complexe si interesante sunt patutrile destinate pescuitului, care pot fi configurate atat in pozitia de sezlong si au diverse facilitati care le permit pescarilor sa se bucure de sesiuni cat mai lungi de pescuit.

2. Destinatarul

Daca patul pliant este destinat musafirilor, atunci trebuie sa fie unul standard, de dimensiuni cat mai echilibrate. De regula, un pat cu lungimea de 200 de centimetri si cu latime de 140-160 de centimetri, este cel mai potrivit. Daca destinatarul este un copil sau un bebelus, patul poate sa aiba diverse alte accesorii, cum ar fi o masuta de infasat si evident, elemente de siguranta.

3. Modul de pliere

Descoperim doua categorii de paturi plante: cele fixe si cele mobile.

Cele fixe sunt cele de tip canapea, care exista in majoritatea caselor si care au o pozitie permanenta, in timp ce solutiile mobile sunt cele care se pliaza in pachete cat mai mici si pot fi mutate dintr-o parte in alta. Multe dintre paturile pliante mobile pot fi folosite chiar si in camping, incapand cu usurinta intr-un portbagaj.

4. Tipul cadrului

Paturile pliante pot fi construite din mai multe tipuri de materiale. Cele mai populare sunt lemnul si metalul.

Lemnul este o varianta clasica, eleganta si naturala, in timp ce metalul este o varianta focusata pe rezistenta. De regula, chiar si paturile pliante din lemn contin elemente metalice, cum ar fi sistemul de extindere.

Cadrul trebuie sa reziste cat mai mult timp si la forte cat mai mari ( este esential mai ales daca vor dormi in pat persoane cu greutate mare sau daca copiii au chef de joaca) si de asemenea trebuie safie usor de manevrat. In cazul in care se mizeaza pentru cadru de lemn, este important ca lemnul sa aib o esenta cat mai puternica.

5. Salteaua

Un element extrem de important al patului pliabil este salteaua. Aceasta trebuie sa aiba o calitate superioara, mai ales daca patul este folosit frecvent. In cazul in care nu ofera o sustinere corecta, poate sa duca la o multime de probleme medicale si la o oboseala cronica pe care o vei resimti toata ziua.

Top Produse 2023

Avantaje
  • rezistemt, cadru din metal
  • usor de strans
  • pret
Dezavantaje
  • saltea subtire

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *