Cel Mai Bun Seif

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune seifuri? Care este cel mai bun seif de bani?

Daca ai bunuri de valoare care nu pot fi tinute in banca sau pe care vrei sa le ai mereu la indemana, un seif pare a fi o idee mai mult decat inteligenta. Este adevarat ca putini oameni se gandesc la o astfel de solutie, insa cu toate astea, vei gasi destul de multe seifuri performante pe piata.

Utilitatea unui astfel de produs se poate descoperi extrem de bine atunci cand trebuie sa pleci in vacanta sau atunci cand pur si simplu vrei sa fii ferit de griji.

Chiar daca vorbim despre un simplu seif, alegerea lui poate sa fie destul de dificila in conditiile in care tehnologia si-a pus amprenta si asupra acestor produse iar caracteristicile pot sa difere foarte mult de la brand la brand si de la produs la produs. Daca te intrebi cum sau unde gasesc seifuri ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul cumparatorului

1. Tip (dupa montaj)

  • de perete: se fixeaza in perete, fiind mai greu de furat cu totul
  • de pardoseala; ermite prinderea in pardoseala
  • portabil: nu se fixeaza

2. Tipul de protectie

Exista mai multe tipuri de protectie pe care un seif poate sa le ofere. Poti opta pentru seif antifoc, poti opta pentru varianta antifurt si pentru varianta rezistenta la apa si antifoc. Evident, exista si seifuri care ofera toate cele 3 tipuri de protectie, cu precizarea ca au un cost ceva mai mare.

De cele mai multe ori, cei care aleg un seif nu il aleg pentru a se feri de hoti, ci pentru a-si proteja bunurile fragile si documentele de incendii si de inundatii.

Daca te temi, intr-adevar de foc, este bine sa te orientezi in asa fel incat sa achizitionezi un seif cu cat mai multe elemente de protectie, in asa fel incat documentele din interior sa fie proteate chiar si atunci cand peretele exterior devine incandescent.

3. Scopul pe care il ai

Conteaza foarte mult pentru ce iti doresti seiful. Exista seifuri pentru uz personal, care nu sunt autorizate de institutii competente, insa pot fi foarte eficiente si exista seifuri ideale pentru firme si pentru cei care au bunuri de foarte mare valoare, autorizate si garantate de anumite institutii.

Exista si modele care au un certificat sau sunt autorizate de institutii competente, utile mai ales daca folosesti seiful pentru hotel sau alte servicii publice..

Este important sa stii care este scopul pentru care achizitionezi seiful si mai ales care este valoarea produselor pe care vrei sa le pastrezi. De multe ori, s-ar putea sa nu merite efortul finianciar pentru achizitia unui seif extrem de performant.

4. Sistemul de securizare

Un element extrem de important la alegerea seifului este modul in care acesta este securizat. Ai de ales intre seifuri

  • cu yala
  • cu cifru.
  • cu amprenta. In ultima vreme au aparut si variante mult mai performante, care recunosc amprenta sau alte detalii extrem de personale,

Primele doua variante respecta foarte bine echilibrul dintre cost si eficienta.

Seiful cu cifru este mai potrivit pentru cei care au nevoie de un gradridicat de siguranta in timp ce varianta cu yala este mai potrivita pentru cei care au nevoie de un grad mai mic de siguranta. In ceea ce priveste seifurile cu cifru, ai de ales intre varianta mecanica sau varianta electronica, ambele venind la pachet cu avantaje si dezavantaje.

5. Aspect

Nu in ultimul rand conteaza cum arata seiful. Nu vorbim neaparat despre partea estetica, ci mai ales despre modul in care se monteaza si despre dimensiuni. Este important sa alegi niste dimensiuni care sa permita stocarea in siguranta a elementelor tale de valoare, cum ar fi laptopurile, tablourile sau alte piese asemenea.

Un seif cat mai mare este un seif potrivit pentru astfel de bunuri, insa daca vrei sa stochezi doar bani, documente si bijuterii poti opta si pentru o varianta mai mica.
De regula, seifurile mai mici sunt si portabile, ceea ce iti ofera o flexibilitate ceva mai mare, in timp ce variantele mari sunt ideale pentru a fi pastrate acasa sau la birou.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online seifuri ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • cifru electronic
  • anti incendiu
Dezavantaje
  • nu incap obiecte mari
Avantaje
  • sistem de inchidere electronic

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *