Care Este Cel Mai Bun Feliator

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Servirea mesei intr-un aranjament placut privirii contribuie, fara indoiala, la o masa reusita. Deseori aveti in bucatarie produse bulk, cum ar fi o bucata mare de cascaval, un baton lung de salam, parizer sau alte alimente care trebuie feliate pentru a fi puse intr-un platou sau intr-un sandwich. Aici intervine feliatorul de alimente, util mai ales pentru a taia repede, cu precizie si in siguranta cantitati mari de  alimente. Desi se foloseste in general in mod profesional, adica in restaurante, este foarte util si in casa, intrucat va scuteste de efort si mancarea va arata frumos in fafurie sau pe platou.

cel-mai-bun-feliator

Ghidul Cumparatorului

Tineti cont de aceste criterii atunci cand alegeti un feliator performant.

1. Latima minima si maxima feliei

Aveti nevoie de felii subtiri sau de o anumita marime, de acea este important sa verificati in specificatiile tehnice care este latimea maxima de taiere. Latimea minima se poate regla la valori minime, in schimb latimea maxima are o limita si trebuie sa va asigurati ca nu este mai mica decat ceea ce aveti nevoie. In general, 20 mm este suficient.

2. Siguranta

Un astfel de aparat trebuie sa poate fi utilizat in conditii de siguranta, iar produsele de top au prevazute sisteme de siguranta pentru a evita pornirea sau taierea accidentala. Degetele trebuie sa fie in deplina siguranta, alimentele trebuie impinse cu un suport protector si nu cu mana goala, iar piciorusele pe care sta aparatul sa nu alunece.

3. Calitatea materialelor

Cutitul care taie trebuie sa fie din material de calitate, respectiv inox. La fel, restul aparatului e bine sa fie din metal, in loc de plastic, pentru a fi mai rezistent si a avea o durata de viata mai lunga.

4. Puterea

Puterea motorului este de asemenea importanta, de aceasta depinzand forta cu care actioneaza taietorul. Pentru alimente mai tari, este recomandat un feliator electric mai puternic, de minim 100W.

5. Pret si Garantie

Acest tip de produs, nu foarte popular in bucatariile noastre din lipsa de spatiu mai ales, are insa preturi accesibile. La fel, termenul de garantie este generos si va recomandam sa luati un produs cu minim 2 ani garantie.

Top Produse 2023

Avantaje
  • latime de taiere 15mm
  • lama din otel
  • sistem anti alunecare
  • pret mic

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *