Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Cel Mai Bun Dezumidificator de Aer pentru Uz Casnic | Top 2023 - TopProduse

Cel Mai Bun Dezumidificator de Aer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 voturi)
Încarc...

Pastrarea nivelului de umiditate optim este necesara, mai ales pentru copii, dar si pentru persoanele care sufera de diverse afectiuni respiratorii sau de orice persoane, pentru a preveni astfel de probleme. Nivelul de umiditate in locuinta trebuie sa fie intre 40% si 60%. Daca avem o umiditate scazuta, atunci folosim un umidificator bun pentru a genera vapori in aer. Insa daca avem un exces de umiditate, adica peste 60%, ne trebuie un aparat de dezumidificare, altfel riscam aparitia mucegaiului si dezvoltarea de diverse bacterii.

cel-mai-bun-dezumidificator-de-aer

Ghidul Cumparatorului

Tineti cont de aceste criterii pentru a cumpara un dezumidificator electric de calitate, pentru uz casnic.

1. Capacitatea de dezumidificare

Aceasta reprezinta cati litri de apa poate colecta intr-o zi un astfel de aparat. Un dezumidificator de aer bun are o capacitate de colectare de 1l/zi.

2. Capacitatea rezervorului de apa

Dezumidificatorul transforma vaporii de aer din camera, in apa. Aceasta apa se colecteaza intr-un recipient care, cand se umple, trebuie golit. In general, produsele superioare au un recipient de minim 1l, precum si oprire automata cand acesta se umple cu apa.

3. Alte caracteristici

  • mai multe nivele de umiditate, adica sa fie reglabil, este de asemenea un mare avantaj
  • higrostatul este un dispozitiv care masoara umiditatea si, prin urmare, dvs. puteti vedea nivelul umiditatii din camera in orice moment. Produsele de top au acest sistem incorporat.
  • alarma sonora si/sau luminoasa la umplerea recipientului cu apa  foarte utila
  • filtrele pentru purificarea aerului sunt de ajutor pentru a a retine din bacteriile existente in incapere
  • zgomotul este alt factor de luat in considerare, desi toate sunt facute pentru a nu face zgomot in camera. Un model mai scump este in gneral ceva mai silentios.

Cele mai bune dezumidificatoare casnice sunt silentioase, au o capacitate de colectare a apei de aproximativ 10l la 24 de ore, permit reglarea umiditatii pe un palier larg si au un rezervor unde se strange apa de minim 1l.

Top Produse 2024

Avantaje
  • capacitate mare
  • bun si pentru camere mari (31 metri patrati)
  • eficient
  • garantie 2 ani

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *