Cel Mai Bun Umidificator de Aer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi)
Încarc...

Pe langa o temperatura optima care trebuie mentinuta intr-o incapere, mai trebuie sa avem si o umiditate normala, asta pentru a evita raceli sau alte boli ale aparaturlui respirator superior, nemaivorbind de disconfort. Umiditatea optima intr-o camera trebuie sa fie intre 40% si 60%. Daca este mai mare atunci se favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului. Daca este mai mica, poate fi afectat aparatul respirator. De aceea, reglarea umiditatii este necesara atat iarna, cat si vara.

Daca adultii simt in general umiditatea din camera, acest aparat este foarte recomandat pentru camera copilului. Ca si principiu de functionarea, acest aparat contine un recipient de apa care trebuie umplut periodic, iar aparatul elimina vaporii de apa in atmosfera crescand astfel umiditatea. Daca te intrebi care este cel mai bun, ce sa cumpar, ce recomandati, cum ori unde gasesc dezumidificatoare ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

cel-mai-bun-umidificator

Ghidul Cumparatorului

Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune dezumidificatoare? Care este cel mai bun dezumidificator pentru copii si/sau adulti?

1. Tipul

Exista 2 mari tipuri de umidificatoare:

  • cu aer rece: vor da in camera aer rece, sunt mai  utile vara.
  • cu aer cald: vor da in camera aer cald, sunt mai utile iarna.

Cele cu aer rece sunt mai bune pentru ca nu exista riscul accidentarii cu vapori de aer fierbinte. Ideal este sa aveti cele 2 tipuri diferite pe care sa le folosite iarna, respectiv vara, dar se poate folosi si acelasi tip pentru toate anotimpurile. Mai sunt unele aparate care pot genera vapori cu arome, dar nu se recomanda pentru camera copilului.

2. Capacitatea de umidificare

Aceasta reprezinta cat de mare poate fi camera careia umidificatorul poate sa ii faca fata. In general, produsele bune sunt suficiente pentru 20-30 metri cubi, adica pentru camere obisnuite de bloc.

3. Capacitate rezervor apa

Umidificatoarele sunt dotate cu recipiente de apa. O capacitate mai mare va permite sa il folositi mai mult timp inainte de a-l reumple. Exista capacitati de la 1 pana la 4l.

4. Alte Caracteristici

  • zgomotul este un alt factor care poate fi luat in calcul, pentru a nu deranja copilul sau adultul din somn, dar in general acestea sunt silentioase.
  • indicatorul de umiditate (higrometru) este de asemenea necesar pentru a vedea nivelul curent al imiditatii din aer
  • ca si siguranta, produsele de top se opresc automat daca raman fara apa
  • iluminatul ambiental care poate fi pornit sau oprit, poate fi un lucru placut si linistitor noaptea

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un dezumidificator ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • rezervor de apa de 2 litri
  • mod silentios
Dezavantaje
  • nu are ionizare

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *