Cel Mai Bun Aparat de Curatat Scame

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Hainele pot lua scame de la alte rufe in timpul spalarii, de pe alte haine cand le pui in cuier (de ex. un palton) sau din aer. Un aspirator de luat scamele se foloseste cel mai adesea pentru sacou, palton, fusta, pantalon, pulover, paturi. It salveaza timpul si va face ca obiectele vestimentare ori tesaturile sa arate ca noi.

cel-mai-bun-aparat-de-curatat-scame

Ghidul cumparatorului

1. Eficienta

Rolul acestui dispozitiv este sa ia cat mai multe scame care pot fi mai mult sau mai putin prinse de tesatura. Ceele mai eficiente sunt acelea care au un motosar electric ce gereneaza un numar de peste 5000 de rotatii pe minut pentru a atrage scamele.

Conteaza si suprafata care vine in contact cu materialul, mai ales dac aveti de lucrat cu multe haine. Cu cat suprafata e mai mare, cu atat va lua mai multe scame.

2. Alimentare

Ideal este sa fie fara fir si sa se alimenteze cu acumulator pe care sa il reincarci ori cu baterii reincarcabile. Verifica cate ore tine acumulatorul si in cat timp se reincarca complet.

3. Intretinerea

Odata ce a luat scamele, trebuie sa scapi de ele mai repede si usor. Alege un  produs usor de curatat si cu filtre detasabile (filtrele care retin scamele).

4. Alte caracteristici

  • dimensiuni: alege un produs ergonomic, mic, care poate fi usor depozitat si chiar luat in calatorii
  • accesorii: e util sa includa husa de transport si perie de curatat
  • garantie: alege un produs cu garantie minim 2 ani

Top Produse 2023

Avantaje
  • 8800 rpm
  • ergonomic
  • materiale de calitate
  • pret mic

 

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *