Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Aparate de Fitness pentru Abdomene | Top 2023 - TopProduse

Cel Mai Bun Aparat de Fitness pentru Abdomene

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Cu totii ne dorim un corp perfect din punct de vedere estetic si de asemenea, cu totii ne dorim un corp cat se poate de sanatos. Pentru a obtine asta insa, trebuie o serie de sacrificii, traduse prin sport si printr-o alimentatie sanatoasa. Din fericire, diversitatea culinara este multi-prezenta, asadar, alimentatia sanatoasa poate sa fie obtinuta cu usurinta iar sportul poate sa fie facut si acasa, prin diverse aparate de fitness. Unul dintre cele mai cautate si interesante aparate pentru fitness este cel de abdomene. Acesta permite lucrarea celei mai controversate parti a corpului, fara a solicita investitii mari sau mult spatiu. Pe piata exista mai multe tipuri de aparate pentru abdomene.

Ghidul cumparatorului

1. Modul in care sustine coloana

Este important ca aparatul pentru abdomene sa ofere o sustinere corecta pentru coloana vertebrala, in asa fel incat sa nu genereze dureri si probleme mai grave in viitor. In principiu, un aparat bun trebuie sa asigure o miscare corecta si sa izoleze cat mai bine muschii lucrati, in asa fel incat sa se evite accidentele.

2. Complexitatea dispozitivului

Exista aparate destinate strict abdomenului si exista aparate care pot lucra mult mai multi muschi, cum ar fi muschii spatului. De asemenea, exista aparate multifunctionale, destinate intregului corp. Pentru incepatori si pentru cei care nu au foarte mult spatiu la dispozitie, un aparat multifunctional este mai mult decat bun.  Un aparat care antreneaza mai multi muschi trebuie sa obisnuiasca intregul corp cu miscarile corecte din timpul exercitiului.

3. Tipul de miscare facut

Exista mai multe tipuri de aparate in functie de miscarea pe care o genereaza. Astfel, exista aparate care fac semicercuri simple sau aparate care pot sustine spatele in timp ce se ridica trunchiul de pe podea. De asemenea, exista aparate simple, de tip bancuta, care ofera o libertate cat mai mare in timpul miscarii, dar care si te supun la mai multe riscuri de a nu face corect abdomenele.

4. Rezistenta aparatului

Evident, conteaza foarte mult rezistenta aparatului. Trebuie sa te asiguri ca acesta face fata cu brio greutatii pe care o ai si ca este, de asemenea, rezistent la miscari repetate. In principiu, aparatele de fitness destinate abdomenelor sunt realizate din metale destul de dure, insa pot fi descoperite si aparate din plastic. Rezistenta poate sa fie decisa si de numarul de persoane care folosesc un aparat. Daca este o singura persoana, se poate achizitiona un aparat mai ieftin, cu o structura ceva mai slaba. Daca este folosit pentru o sala de fitness insa, este important ca aparatul sa reziste foarte mult timp.

In ultimii ani au aparut aparate de fitness din ce in ce mai inteligent construite si din ce in ce mai bine dotate. Un simplu aparat de abdomen poate sa iti masoare repetarile facute, sa iti spuna numarul de calorii arse si sa iti directioneze corpul in asa fel incat sa nu faci nicio greseala. Tocmai de aceea, aparatul de fitness pentru abdomene ales corect poate sa fie o achizitie pentru frumusete si sanatate.

Top Produse 2024

Avantaje
  • simple si eficienta
  • comoda
  • usoara, se poate folosi si acasa
Dezavantaje
  • greutate maxima admisa a persoanei 100 kg

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *