Cea Mai Buna Drujba Micul Padurar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Daca esti interesat de o drujba hobby care sa iti poata oferi o eficienta cat mai mare la utilizarea casnica, te poti orienta spre Micul Padurar. Drujbele produse de acest brand autohton au capacitatea de a-ti oferi eficienta si sunt gandite in asa fel incat sa nu coste foarte mult. Optiunile pe care le ai sunt cat se poate de variate, incepand cu drujbe electrice de diverse puteri si terminand cu variantele alimentate cu carburant.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul

Drujbele se impart in doua mari categorii, in functie de modul in care sunt alimentate. In primul rand poti gasi drujbe

  • electrice
  • pe baza de combustibil, care utilizeaza un motor termic in doi timp.

Cele cu motor termic sunt mai flexibile deoarece nu au nevoie de o conectare la reteaua electrica si pot folosi o turatie mai mare, generand o eficienta mai mare. Cele electrice, in schimb, sunt mai ieftine, sunt ecologice si pot fi perfecte pentru micile treburi din gospodarie.

2. Puterea

Este unul dintre principalii indicatori de performanta, care iti spune cat de eficienta si cat de rapida este drujba pe care o cumperi. Indiferent ca optezi pentru o drujba electrica sau pentru una care functioneaza pe combustibil, este bine sa optezi pentru o putere cat mai mare. La motoare cu ardere interna conteaza capacitatea cilindrica si puterea exprimata in cai putere iar la motoarele electrice conteaza foarte mult puterea exprimata in Watti.

De cele mai multe ori, drujbele electrice au aproximativ 1500-2000 W, in timp ce variantele cu combustibil prezinta o capacitate cilindrica de 45 cc si aproximativ 2-3 cai putere. Din punct de vedere al eficientei, motorul termic se dovedeste ceva mai flexibil si mai puternic pe termen lung.

3. Ergonomie si design

Nu vorbim despre aspectul fizic pentru ca ar conta din punct de vedere estetic, ci pentru ca are o importanta mare in ceea ce priveste ergonomia si functionalitatea. Este bine sa optezi pentru o drujba care cantareste putin, in asa fel incat sa fie manevrata cu usurinta. De asemenea, trebuie sa analizezi cu atentie dimensiunea lamei, care decide grosimea trunchiurilor pe care le vei taia, dar si alte detalii care contribuie la confortul din timpul utilizarii.

4. Zgomot

Este un element care nu este atat de important pentru tine, insa poate sa fie foarte important pentru cei din jurul tau. Daca locuiesti intr-o comunitate si nu vrei sa deranjezi, este bine sa optezi pentru o drujba cat mai putin zgomotoasa.

5. Fiabilitatea

Achizitia unei drujbe reprezinta o investitie pe termen lung. Pentru a te bucura de eficienta investitiei tale, este bine sa te asiguri ca produsul cumparat poate sa reziste fara probleme in timp. Fiabilitatea este data de calitatea materialelor, de tensiunea corespunzatoare din lant si de elementele care elimina riscul de accidente sau de opriri dese. Drujbele moderne dispun inclusiv de optiuni de auto curatare, eliminand in felul acesta acumularea de rumegus.

Top Produse 2023

Avantaje
  • lama lunga
  • garantie 3 ani
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *