Cea Mai Buna Creatina Pentru Cresterea Masei Musculare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Fiecare dintre noi isi doreste un corp cat mai puternic si cat mai frumos. Unii dintre noi raman cu dorinta, in timp ce altii iau atitudine si incep sa faca sport si sa manance sanatos. Daca faci sport ocazional, s-ar putea sa iti doresti ceva mai mult si sa cauti un corp cu o musculatura cat mai dezvolata. Tocmai de aceea, o solutie precum creatina poate sa fie mai mult decat atractiva.

Creatina este un supliment natural care se gaseste de regula in carnea de porc, somon, ton sau carnea de vita si ajuta corpul sa obtina dezvoltarea musculara. Ideal este sa o consumi din alimente in mod natural, dar exista si bub forma de pudre. S

S-a dovedit ca are si anumite avantaje terapeutice impotriva unor boli precum parkinsonul sau avectiunile neurodigestive. Desi este destul de controversata, aceasta nu reprezinta pericole pentru rinichi sau pentru alte parti ale corpului.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul de creatina

Cea mai populara forma ese cea monohidrat, deoarece este cea mai naturala. Totusi, vei gasi o mulime de alte variante, cum ar fi creatina citrat, care are acid citric, creatina ethyl, care este foarte solubila si se absoarbe usor in corp sau creatina hidroclorida. De asemenea, se pot gasi variante de creatina cu diverse alte minerale incluse.

Cea mai pura si cea mai eficienta insa, este creatina monohidrata.

2. Modul de administrare

Este un alt element de care trebuie sa tii cont. In principiu, creatina se administreaza sub forma de praf, care este amestecat cu lapte sau cu apa si este baut. Exista si alte variante de administrare, insa. Spre exemplu, exisa batoane cu creatina, exista capsule de creatina si exista chiar si creatina lichida. Administrarea se va face in functie de preferintele pe care le ai. Cu siguranta, insa, majoritatea oamenilor vor alege varianta praf.

3. Gustul

In utltima vreme, din ce in ce mai multi producatori mizeaza pe un marketing agresiv, incercand sa aduca formule cat mai interesante de creatina. Tocmai de aceea, au aparut variantele cu gust de ciocolata, cu gust de vanilie sau cu gust fructat. Daca alegi o astfel de solutie, este bine sa te orientezi spre produsele cat mai naturale. Scopul este acela de a obtine un corp sanatos si frumos, nu de a-l chinui cu produse chimice.

4. Producatorul

In cazul produselor de acest fel, producatorul are o importanta colosala. Exista o serie de producatori in care poti sa ai deplina incredere si care mizeaza intotdeauna pe produse naturale. Alege intotdeauna un astfel de producator, chiar si daca trebuie sa faci un efort financiar in plus sau daca nu ai optiuni variate de arome si de solutii. Rolul creatinei este acela de a te ajuta sa obtii muschi si un corp sanatos, asadar, eficiena este elementul spre care trebuie sa te orientezi.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 500 grame
  • aroma de fructe
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *