Aspirator cu Spalare Zelmer 7920.0ST

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

aspirator-zelmer-79200stAvantaje

  • are o putere mare, de 1700 watt, suficient pentru a trage si particulele mici de praf
  • functioneaza si cu sac, si fara sac
  • puteti spala covoare si tapiterii
  • puteti colecta apa de pe jos, util in cazul in care varsati acidental apa pe jos sau, mai rau, aveti inundatie
  • dispune de filtru HEPA pentru a retine particulele foarte mici
  • accesoriile sunt depozitate in compartimentul aspiratorului
  • control usor, culoare alb, panou digital

Click aici pentru pret

Dezavantaje

Avand o greutate de 8.5 kg, este mai greu de manevrat si de mutat decat un aspirator obisnuit. Cablul de alimentare lung de 5.6m poate fi insuficient pentru camere foarte mare, unde va trebui sa ii mutati stecherul din priza in priza, deci asigurati-va ca aveti prize ca sa acoperiti toata incaperea.

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

Avantajele explicate

Referindu-ne la unul din cele mai bune aspiratoare cu spalare, trebuie sa avem in primul rand aspectele care se refera la capabilitatile de a lucra cu apa. Zelmer 7920.0ST  include un recipient de plastic unde puteti colecta apa de pe jos in cazul in care varsati o galeata sau aveti inundatie in casa. De asemenea, puteti spala covoare sau tapiterii, produsul avand un recipient separat de 1.8 litri unde puneti detergentul; in acest fel este foarte usor sa eliminati petele si sa redati culorile originale ale mobilierului textil din apartament.

aspirator-zelmer-7920-0st

Acest aspirator inglobeaza un sistem dublu de filtrare, filtrul HEPA (lavabil) ajutand la retinerea particulelor si bacteriilor de dimensiuni foarte mici.

Ca si accesorii, trebuie sa mentionam ca tubul telescopic este din metal, iar produsul include perii este cea pentru spatii inguste, peria turbo, duza mica pentru spalare eficienta si duza pentru aspirare lichide.

Concluzii

Fara indoiala, acest produsva ajuta sa curatati tapiterii si covoare, nu doar sa aspirati praful. Este un prieten de nadejde in caz ca varsati apa pe jos, putand sa o adunati rapid, pentru a preveni inundarea vecinilor sau infiltrarea apei in mobila. Nu in ultimul rand, pretul este unul foarte bun pentru functionalitatile pe care le ofera.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *