Arctic EF6100+ | Un Raport Calitate/Pret Excelent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Masina de spalat Arctic EF6100+ vine cu un numar mare de rotatii pe minut, 1.000 RPM fiind suficiente pentru o stoarcere foarte buna a rufelor, care vor iesi apropape uscate.

Capacitatea de incarcare este un alt punct forte, in aceasta masina incapand 6 kg de rufe, sufucuent pentru majoritatea familiilor. Clasa de consum A+ inscrisa pe certificatul energetic va asigura ca masina consuma putin si respecta standardele eco, grupa de clasa A fiind cea mai buna (mai buna decat B, C, D si asa mai departe).

Produsul dispune de tehnologia controlului electronic al balansului care inseamna ca greutatea rufelor este distribuita egal in interiorul masinii, ceea ce ajuta la diminuarea trepidatiilor si, implicit, a zgomotului.

>> Vezi pret si detalii

arctic-ef6100

Ca si programe, beneficiati de 15 programe de spalare, inclusiv program rapid de 30 de minute, pentru diferite tipuri de materiale cum ar fi lana, bumbac etc. Masina vine cu un raport calitate pret foarte bun, iar diferitele pareri ale utilizatorilor sunt pozitive dupa cum puteti vedea pe emag.ro.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *