Whirlpool AWO/C 70100 – Capacitate Mare, Consum Redus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Modelul AWOC 70100 face parte din gama „al saselea simt” care inglobeaza tehnologia moderna care detecteaza necesarul masinii si ajusteaza automat consumul de apa si curent, reducand astfel costurile si protejand mediul inconjurator.

Masina de spalat Whirlpool AWOC 70100 are o capacitate foarte generoasa, de 7 kilograme de rufe care incap in cuva, aceasta insemnand ca veti spala mai multe rufe odata, economisind timp si energie electrica.

Vezi pret si detalii pe eMag

Clasa de consum este A++, ceea ce inseamna ca este o masina foarte economica. Afisajul este digital, de tip LCD, astfel ca puteti seta usor diferite programe sau optiunile de temperatura sau timp de spalare.

whirlpool-awoc-70100

Un numar de 15 programe va sunt la dispozitie pentru a spala corect diferitele tipuri de tesaturi, cele mai populare programe fiind: bumbac, delicate, lana, clatire rapida, spalare rapida (15 min).

Cu un raport calitate/pret foarte bun, acest produs va permite sa spalati o cantitate mare de haine cu un consum cat mai mic de energie electrica si de apa.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *