Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Tesy CB 2512 - Un calorifer electric mai scump, dar performant | Top 2023 - TopProduse

Tesy CB 2512 – Un calorifer electric mai scump, dar performant

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

calorifer-electric-ulei-tesy-cb-2512Avantaje

  • numar mare de elementi (12)
  • putere mare (2500 W)
  • termostat
  • protectie anti inghet
  • garantie inclusa de 36 de luni

Dezavantaje

  • un pret mai mare decat media

 

 

Avantajele explicate

La prima vedere nu este un pret mic, dar daca ne uitam la ceea ce ofera se justifica investitia. In primul rand, este de dimensiuni mari si are o putere mare (12 elementi si 2500 watt), ceea ce va permite sa faceti caldura mai multa. Termostatul va permite sa ii reglati puterea si, implicit, consumul de energie, dar nu va asteptati la un consum redus de energie atunci cand functioneaza la parametrii maximi. Exista si variante mai ieftine, in principiu cele cu 9 elementi (nu luati cu mai putini elementi ca nu o sa aiba suficienta putere de incalzire) sau alte modele de la alte marci care ofera caracteristici asemanatoare.

Caloriferul vine echipat cu roti, deci este usor de mutat in casa, chiar daca este incalzit. Produsul are un indicator luminos de functionare si protectie anti-inghet pentru a preveni defectarea daca temperatura in camera scade sub pragul de inghet. Tesy CB 2512 are o greutate de numai 15 kg.

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

Concluzie

Acesta este un model performant, cu o putere mare de incalzire si un finisaj de calitate. Pertul este peste medie, dar investitia va asigura protectie in timpul zilelor friguroase, mai ales ca beneficiaza si de o garantie de 3 ani.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *