Televizor LED LG 40LF630V – Un Smart TV cu Diagonala Generoasa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Jocuri, filme, muzica, internet , un televizor de ultima generatie trebuie sa le poata oferi pe toate intr-un mod cat se poate de placut. Din acest motiv, atunci cand il alegi, este bine sa o faci cu cea mai mare atentie.

LG 40LF630V este unul dintre televizoarele care iti poate oferi aproape fiecare detaliu de care ai nevoie, in asa fel incat sa te bucuri din plin de el. Este mare ( are 101 centimetri ), este smart , ofera imagini de o calitate ireprosabila si este foarte apreciat de catre utilizatori.

Design

Descoperim in acest televizor un adevarat element estetic, care poate imbunatati foarte mult spatiul in care il pui. Este subtire, este usor si este usor de manevrat. Este gandit in asa fel incat sa poata face fata atat montarii pe un perete, cat si simplei pozitionari pe o masuta de televizor.

Top Produse 2023

Avantaje
  • diagonala mare (101 cm)
  • este smart tv
  • rezolutie mare 1920 x 1080
Dezavantaje
  • pret peste medie

Specificatii

Daca aspectul te atrage, specificatiile te vor convinge. In primul rand, vei ramane incantat de faptul ca se poate instala foarte usor si de asemenea, se utilizeaza foarte usor. Inginerii LG l-au gandit in asa fel incat sa poata fi folosit chiar si de catre un copil sau de catre o persoana fara tangente cu tehnologia.

Cu LG 40LF630V poti sa imparti continut in stanga si in dreapta, te bucuri de navigarea pe internet, fara niciun fel de efort si ai la dispozitie caracteristici speciale de sunet si de imagine, care transforma continutul in ceva special. Serile de film vor fi cu siguranta mai placute, datorita culorilor vii si a rezolutiei de 1920 x 1080, dar si datorita sunetului puternic, venit de la cele doua boxe de cate 10 W RMS fiecare.

Esta un televizor tip smart, care se conecteaza la internet si include un web browser. Are intrari HDMI si USB care iti permit sa conectezi diferite deviceuri si periferice, cum ar fi USB stick, cu usurinta.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *