Televizor Smart LED LG 32LF580V

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Exista cateva nume care starnesc interes deosebit atunci cand vine vorba despre un televizor. Printre acestea se numara si LG. Producatorul asiatic uimeste, in primul rand, prin aspectul televizoarelor pe care le produce, dar si prin calitate si functionalitati la un pret accesibil. In ultima vreme ofera un aspect metalic si minimalist, cu rame deosebit de subtiri, care au rolul de a atrage persoanele obsedate, realmente, de imagine.

Cat de mult incanta aceste televizoare si persoanele pasionate de tehnologie? Descoperim analizand televizorul Lg 32LF580V.

Din punct de vedere al dimensiunilor, este un televizor standard: 80 de centimetri in diagonala, greutate de putin peste 6 kg si putere consumata de 40 W. Este bine, insa nu uimitor. Ceea ce uimeste este modul in care este echipat. Sarind peste rezolutia de 1920 x 1080 si peste cele doua boxe de cate 10 W RMS fiecare, LG 32LF580V este un televizor in care s-a investit ceva creier. Creatorii lui l-au gandit in asa fel incat sa fie simplu de utilizat si sa ofere cat mai multe, indiferent ca o face pentru un gamer inrait sau pentru o simpla persoana care isi iubeste emisiunea tv preferata.

Top Produse 2023

Avantaje
  • conectivitate internet
  • diagonala 80 de cm
  • port HDMI si USB 2.0

Care sunt, asadar, elementele deosebite ale acestui televizor?

  • Economisirea inteligenta a energiei. Precizam ca 32LF580V consuma putin, insa o face intr-un mod inteligent, in functie de ceea ce ruleaza pe el . Astfel, daca imaginea este una foarte rapida, atunci consumul este, evident, mai mare. Daca imaginea lipseste cu desavarsire, fiind redat doar un continut audio, atunci consumul tinde spre zero.
  • Functia Screen Share. Modelul este prietenos cu orice tip de dispozitiv, indiferent ca este vorba despre un telefon, o tableta sau un laptop. Daca  vrei sa vezi pozele de pe telefon la o calitate superioara, atunci ai ocazia, fara cabluri si stres.
  • Telecomanda magica. Iti place sa utilizezi mouse-ul unui laptop? Cu siguranta iti va placea si telecomanda celor de la LG, care spre deosebire de orice alta telecomanda, permite un control total.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *