Tefal FV5356

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Încarc...

tefal-aquaspeed-fv5356Avantaje

  • talpa alunecoasa, cu multe orificii pentru abur si apa
  • putere mare (2400W), reglabila
  • jet de abur puternic, functionabil si in varful fierului
  • calcare pe verticala, cu abur
  • curatare automata
  • oprire automata !

Dezavantaje

  • pretul este mai mare decat media

Avantajele Explicate

Tefal AquaSpeed FV5356 vine nu numai cu o putere foarte mare de 2400W pentru a putea indrepta orice cuta, dar include si toate functiile moderne ale unui fier de calcat bun si performant. Acest produs se opreste automat daca il uitati pornit sau intr-o pozitie de culcat, pentru a preveni accidentele casnice. De asemenea, sistemul anti picurare previne scurgerea apei din fier daca nu se atinge temperatura optima pentru a produse abur, cand porniti fierul.

Talpa este din material alunecos, de care nu se lipesc alte materiale si care nu topeste cu usurinta tesaturile, ceea ce este foarte util.

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

fier-calcat-tefal-aquaspeed-fv5356

Produsul are functia de auto curatare, dar si pe cea de anti calcar, pentru a preveni si indeparta cu usurinta calcarul care s-ar putea depune ori s-a depus in orificiile pe unde iese aburul ori pe unde circula apa. Rezervorul de apa are o capacitate buna, de 0.3 litri.

Concluzii

Nu este un produs ieftin, dar nici foarte scump. Primiti in schimb toate functionalitatile moderne pentru a va usura munca, pentru a prelungi durata de viata a fierului (recuperati investitia) si, mai ales, pentru a calca perfect hainele.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *