Televizor Samsung 40JU6000

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Samsung 40JU6000 este un televizor modern, care acopera toate necesitatile unui utilizator pretentios. Indiferent ca iti doresti un televizor smart, unul care sa ofere imagini de buna calitate sau unul cu sunet impresionant, acesta poate sa iti ofere fiecare element de care ai nevoie.

Aspectul
Vei descoperi un televizor care arata bine si care reuseste sa se incadreze in aproape orice spatiu l-ai pune. Are rame subtiri, negre si elegante, un suport futurist si ecran mare, de 101 centimetri. Daca iti doresti cat mai mult spatiu in camera unde urmeaza sa il folosesti, poate sa fie agatat fara probleme pe un perete.

Top Produse 2023

Avantaje
  • diagonala 101 cm
  • rezolutie mare 4K
  • WiFI
Dezavantaje
  • diagonala mare, merge pus doar in incaperi mari

Caracteristicile tehnice
Lista de specificatii este plina. In primul rand, descoperi ca este un televizor smart, care se conecteaza la internet. Acest lucru inseamna ca ai flexibilitatea de a face orice cu el. Nu cartofi prajiti, insa cu siguranta poti sa te joci, poti sa navighezi pe internet, poti asculta muzica, te poti uita la filme si poti gasi o multime de solutii de divertisment.

Imaginea , care este foarte importanta, are o rezolutie foarte buna, de 3850 x 2160, adica, are mult dorita rezolutie 4k. Vei putea vedea fiecare detaliu si il vei putea analiza in cel mai mic amanunt. Insotita de sunetul puternic (cate 10 W pentru fiecare boxa), imaginea capata un aspect si mai interesant, starnind emotii si placere ori de cate ori este vizualizata.

Nu ai ce sa ii reprosezi televizorului nici atunci cand vine vorba despre conectivitate, deoarece este echipat cu mai multe porturi USB, HDMI si conexiuni wi-fi sau pentru slot CI+. Multe aplicatii, usurinta de folosire, usurinta de montare si rezultatul unor minti stralucite, prin asta poate sa fie definit Samsung 40JU6000.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *