Televizor Samsung 32J5500

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Cu totii folosim tehnologia moderna. Unii o folosim pentru munca, altii pentru distractie si altii pentru simplul fapt ca toti ceilalti o folosesc. Nu este de mirare, asadar, faptul ca televizoarele smart sunt din ce in ce mai populare si au tendinta de a aparea in fiecare casa, datorita posibilitatii de a le conecta la internet prin reteaua WiFi.

Daca vrei sa iti cumperi un televizor smart, decizia poate sa fie foarte grea. De ce? Pentru ca exista o diversitate foarte mare de oferte, exista multe branduri si multe tehnologii si specificatii. Un sfat extrem de bun, mai ales pentru cei care sunt la primul televizor, este achizitia unuia produs de un brand cunoscut.

Top Produse 2023

Avantaje
  • smart
  • design
  • sunet 20 W
  • Full HD
Dezavantaje
  • nu e 4k

Acest tv reprezinta o optiune extrem de buna. Motivele sunt simple :

  • Design placut. Vei descoperi un televizor cu o rama subtire, care se incadreaza de minune in orice spatiu, indiferent de dimensiuni si de modul in care este mobilat.
  • Ofera imagini de buna calitate. Desi ecranul are dimensiuni oarecum standard, de 80 de cm in diagonala, imaginile pe care le ofera Samsung 32j5500 sunt impresionante. Culorile sunt vii iar rezolutia este full HD, de 1920 x 1080 pixeli.
  • Este smart . Poate ca nu ai nevoie de un televizor smart, insa cu siguranta, odata ce vei vedea ce poate face, te vei indragosti de el. Vei putea urmari filmulete de pe Youtube, la o calitate ireprosabila, vei putea sa admiri pozele din vacanta in cel mai mic detaliu si vei putea sa te bucuri de o flexibilitate maxima atunci cand vine vorba despre alte dispozitive. Chiar daca il folosesti la un nivel maxim, se comporta exemplar, fiind echipat cu un procesor Quad Core foarte puternic, ce ii asigura performanta .

Per total, Samsung 32j5500 este un televizor care merita fiecare banut. Numele sau ii da incredere iar specificatiile atrag ca un magnet. Daca punem la socoteala si faptul ca nu trebuie sa scoti o avere din buzunar pentru a-l achizitiona, totul devine foarte clar.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *