Parere Despre Rowenta CF9220D0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Rowenta CF9220D0Avantaje

  • se poate utiliza pentru par ud sau uscat
  • include 2 perii interschimbabile (pentru par scurt si lung)
  • puternica – 1000W
  • 2 trepte de temperatura si de viteza
  • pret accesibil

Dezavantaje

Invelisul este din material ceramic, ceea ce este foarte bine, dar nu are si turmalina pentru a da mai multa stralucire parului. Dar astfel pretul ramane mult mai accesibil fata de cele care au turmalina.

Avantajele Explicate

Avand invelis ceramic, sunteti sigure ca temperatura se distribuie uniform si nu vor exista portiuni sau „puncte” cu temperaturi foarte mari care, de obicei, sunt raspunzatoare de deteriorarea firului de par. Acest produs include toate functiile si optiunile esentiale pentru o perie rotativa de par la un pret rezonabil. Are o putere de 1000W care poate fi reglata prin 2 setari diferite pentru teperatura.

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

Are si un sistem ionic pentru a reduce efectul electrostatic al parului care poate rezulta din frecarea periei de par. Acest model performant are si 2 trepte de viteza, iar in afara celor 2 setari pentru temperatura, include si jet de aer rece pentru a fixa rapid coafura.

perie-de-par-rowenta-cf9220d0

Concluzii

Cu un pret rezonabil aveti access la toate functiile importante pentru a obtine o coafura cat mai personalizata, pastrand si integritatea firului de par.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *