Philips HD7546

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

cafetiera-philips-hd7546-15-cestiAvantaje

  • cana tip termos
  • capacitate 1.2 litri
  • sistem anti picurare
  • oprire automata
  • picioare anti derapante

Dezavantaje

  • pret peste medie

Click aici pentru pret

Avantajele Detaliate

Cea mai importanta si utila caracteristica a acestei cafetiere, care face practic diferenta fata de alta produse, este cana de tip termos. Aceasta inseamna ca va pastra cafeaua fierbinte odata ce o faceti, fara a fi necesar sa o reincalziti. In acest fel se pastreaza mai bine si aroma intrucat dupa reincalzire, dupa cum stim, nu mai are exact acelasi gust. Din acest motiv se califica a fi poate cea mai buna cafetiera pentru acasa.

Puterea de 1000 W asigura un timp de preparare rapid, de circa 10 minute pentru 1.2 litri de apa, ceea ce inseamna 15 cesti. Cafetiera are si un indicator de nivel apa, ceea ce inseamna ca puteti vedea cat mai are pana termina sau daca e nevoie sa mai puneti apa inainte de a o porni.

Sistemul antipicurare previne caderea picaturilor de cafea cand cana este luata – asta va salveaza din timp ca sa nu mai curatati toata ziua cafetiera.

Ca si siguranta, se opreste automat daca este uitata pornita o perioada prea mare de timp si are picioruse antialunecare pentru a preveni accidentele prin rasturnare.

Componentele se pot spala in masina de spalat vase.

Concluzie

Philips HD7546 este o cafetiera cu pret peste medie, dar care ofera in schimb marele avantaj al unei cani termos ce pastreaza cafeaua calda si aromata. Si numeroasele pareri ale utilizatorilor o recomanda ca una din cele mai bune cafetiere.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *