Cea Mai Buna Tigara Electronica

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune tigari electronice? Care este cel mai bun kit tigara electronica?

este un viciu foarte periculos, ce atrage in mrejele sale milioane de oameni. Daca pana in urma cu 10-15 ani nu exista nicio alternativa la tutun, iata ca astazi, cei care isi doresc o viata mai sanatoasa pot opta pentru tigara electronica. Tigarile electronice vin la pachet cu o multime de avantaje, printre care eliminarea unui numar mare de substante cancerigene din obiceiul de a fuma, eliminarea mirosului neplacut sau chiar renuntarea, treptat, la dependenta.

In plus, in din ce in ce mai multe tari este interzis fumatul in locurile publice,  iar uneori un dispozitiv electronic iti poate satisface nevoie de a fuma cand ai anumite constrangeri de spatiu.

Pentru a te bucura de toate aceste avantaje, trebuie sa stii ce anume trebuie sa iei in considerare la tigara electronica pe care o cumperi.

Stiati ca?

Un sfert dintre adultii din Romania sunt fumatori, conform unui studiu al IRES.

Ghidul cumparatorului

Urmatoarele elemente au o importanta foarte mare intr-o astfel de achizitie si pot decide gradul de multumire obtinut de fumator de la acest tip de tigara:

1. Bateria

Pentru o flexibilitate cat mai mare trebuie sa alegi o tigara electronica cu baterie cat mai puternica. De regula, o baterie de tigara electronica tine 26 de minute de utilizare continua, insa exista si variante mult mai atractive din acest punct de vedere. Utilizarea continua inseamna perioada in care tragi, efectiv, abur din tigara. Practic, cele 26 de minute se pot extinde pana la 7-8 ore, chiar si pentru cei care obisnuiesc sa fumeze mult.

2. Accesorii si dotari

Daca iti doresti o eficienta cat mai mare este bine sa optezi pentru un kit de tigara electronica, in care vei gasi o multime de accesorii ce te vor ajuta.

Printre acestea vei putea sa gasesti inclusiv arome si vaporizatoare de rezerva, asadar, un kit poate sa fie o optiune mai mult decat interesanta. Urmareste ca in kitul pe care il cumperi sa existe cablu USB, adaptor pentru priza de perete, adaptor pentru priza de masina, manual de utilizare si evident, arome.

3. Dimensiuni, forma, ergonomie si aspect

Nu trebuie neglijat nici modul in care arata tigara electronica. Aspectul pare a nu fi chiar atat de important, insa poate sa aiba o influenta substantiala atunci cand vine vorba despre eficienta. Exista destul de multi producatori care au ales sa pastreze forma unei tigari normale, chiar sa o imite la perfectie, insa exista si solutii electronice de fumat cu o forma ergonomica si mai usor de folosit.

Daca optezi pentru tigari electronice moderne, nu doar ca vei beneficia de o forma simpla si eficienta, insa vei putea sa te bucuri chiar si de un display cu informatii referitoare la cantitatea de aroma pe care o ai la dispozitie sau la bateria pe care o ai la dispozitie.

4. Consumabile

In cazul unei tigari electronice nu tigara propriu-zisa este cea care genereaza costurile, ci consumabilele. O data la 3-4 luni va trebui sa schimbi atomizorul si mult mai des va trebui sa achizitionezi arome si lichide pentru tigara. Daca unele consumabile se potrivesc la mai multe tipuri de tigara electronica, exista si consumabile care sunt construite special pentru un anumit tip de tigara si s-ar putea sa coste ceva mai mult.

Inainte de a lua o decizie in ceea ce priveste tigara pe care o achizitionezi, este bine sa te asiguri ca ai citit cat mai multe informatii despre ea si ca beneficiaza de un feedback bun din partea utilizatorilor.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online tigari electronice ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
 • flux de aer reglabil
 • sistem anti scurgere
 • incarcare USB
 • disponibila in mai multe culori
Avantaje
 • pentru incepatori si avansati
 • indicator nivel baterie
 • sisteme de protectie
Dezavantaje
 • pret peste medie

Eleaf Istick Basic

Avantaje
 • capacitate mare
 • flux de aer reglabil
 • disponibila in mai multe culori
Dezavantaje
 • dimensiuni ceva mai mari decat alte modele

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *