Cel Mai Bun Lichid Pentru Tigara Electronica

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Tigara electronica este din ce in ce mai populara in randul fumatorilor iar motivele sunt cat se poate de evidente: este mai sanatoasa, nu genereaza miros neplacut, poate sa fie mai ieftina si ofera o flexibilitate foarte mare, permitand vapatul in foarte multe locuri si oferind mult mai multe arome si posibilitati.

Foarte multi dintre cei care se apuca de vapat in locul fumatului clasic, sunt incantati de perspectiva lichidelor aromate. Un lichid tigara electronica nu trebuie sa fie doar gustos, insa, ci trebuie sa aiba si o compozitie ok, oferind cat mai multe avantaje.

Ghidul cumparatorului

1. Cantitatea de nicotina

O parte foarte atractiva la tigara electronica este faptul ca iti permite sa dozezi cantitatea de nicotina. Daca scopul tau este acela de a te lasa de fumat, este bine sa scazi cantitatea de nicotina treptat, pana in momentul in care dependenta dispare.

Vei gasi lichide in varianta strong, normal sau light si vei putea sa inlocuiesti in totalitate doza de nicotina pe care ti-o ofera in mod normal tutunul. Daca optezi pentru un lichid mult prea slab, s-ar putea ca efectul sa fie unul neplacut: corpul iti va cere cantitatea cu care este obisnuit si vei avea tendinta sa fumezi mai mult.

2. Compozitia

Compozitia este, fara doar si poate, un element cu o importanta majora cand alegi. In principiu, in majoritatea lichidelor pentru tigara electronica vei gasi propilen glicol si glicerina vegetala.

Raportul dintre cele doua trebuie sa fie de aproximativ 70%-30% pentru a oferi o senzatie cat mai apropiata de fumat. Rolul celor doua substante este de a transporta nicotina si de a oferi un gust dulceag si placut in gura.

Pe piata exista si lichide care nu contin aceste substante, inlocuindu-le cu altceva, cu ar fi glicerina vegetala. Daca ai o alergie sau pur si simplu nu iti place una dintre aceste substante, cu siguranta gasesti o varianta de substitut.

3. Aroma

Un fumator care alege sa treaca la tigara electronica poate sa descopere ca are sute de arome din care poate sa aleaga si de care se poate bucura. Unele dintre acestea sunt cu adevarat inedite, incepand cu aroma de bere si terminand cu cea de redbull sau mango. Aroma poate fi schimbata ori de cate ori trebuie sa cumperi alt lichid, insa este bine sa optezi pentru o solutie care stii sigur ca urmeaza sa iti placa.

4. Producatorul

Un alt element, dar nu cel mai putin important, este producatorul. Un producator de incredere iti poate oferi garantia faptului ca tigara electronica pe care o folosesti nu este nesanatoasa si nu poate genera probleme de sanatate. Daca iti doresti producatori cu compozitie 100% aprobata de autoritati si cu lichide de calitate, poti incerca Hangsen, Liqua sau Kent. Daca alegi alt producator, este bine sa te asiguri ca dispune de cat mai multe certificate de securitate si de calitate, precum GMP, HACCP, ISO, KFDA, SGS si MSDS.

Top Produse 2023

Avantaje
  • aroma usor dulce, de trabuc din Cuba
  • 10 ml
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *