Cel Mai Bun Storcator de Fructe cu Ax Melcat Philips

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Un storcator de fructe se poate dovedi foarte util in orice casa in care se doreste o alimentatie sanatoasa. Daca te bate gandul sa iti cumperi un astfel de produs, este recomandat sa optezi pentru unul cu ax melcat, din motive foarte clare: asigura un suc mai sanatos, este foarte rezistent pe termen lung si poate sa stoarca orice tip de fruct si de legume.

Printre producatorii mari care ofera astfel de storcatoare se numara si Philips. Producatorul olandez a construit mai multe modele foarte interesante, dotate cu unul sau cu doua axe si focusate pe o productie cat mai mare de suc.

Ghidul cumparatorului

1. Rapiditatea

Un neajuns al storcatoarelor de fructe cu melc este faptul ca sunt destul de lente. Prepararea unui singur litru de suc poate sa dureze si jumatate de ora. Daca optezi pentru un storcator cu doua axe insa, lucrurile se pot desfasura mult mai rapid. Evident, costul poate sa fie si el unul ceva mai mare in acest sens.

2. Puterea

In functie de putere poti sa descoperi modul in care te poti folosi de storcator. O putere mica, de peste 100 W, inseamna stoarcerea fructelor si legumelor moi, insa o putere mai mare poate sa insemne stoarcerea fructelor si legumelor tari. Cu siguranta suna foarte tentant un suc de morcov sau un suc din mere, iar acestea pot fi obtinute doar de la un storcator puternic.

3. Recipiente

In pachetul storcatorului trebuie sa ai un recipient pentru suc si unul pentru pulpa. Asigura-te ca sunt suficient de incapatoare si ca sunt de buna calitate, pentru a nu afecta gustul si textura sucului. In functie de recipiente si de putere, iti poti da seama si cat suc poti obtine intr-o singura sesiune de stoarcere.

4. Functii

Storcatoarele de la Philips dispun de o multime de functii interesante. Unele dintre ele pot face mai mult decat sa stoarca fructe, avand si optiunile de tocare, marutire sau macinare. Optiunile suplimentare te pot scuti, asadar, de necesitatea unor alte dispozitive de bucatarie sau de tocatul manual.

5. Confort in folosire

Acesta trebuie sa fie folosit cu usurinta, permitandu-ti sa depui cat mai putin efort si trebuie sa fie silentios, sau cat mai silentios cu putinta. Un storcator de buna calitate ar trebui sa produca maxim 80 de decibeli, valoare acceptabila, atata vreme cat storcatorul nu functioneaza in continuu.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un storcator cu ax melcat Philips ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • putere 200 W
  • recipient 1 l

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *