Cele Mai Bune Storcatoare de Fructe cu Melc Hurom

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Decizia de a achizitiona un storcator de fructe cu melc poate sa fie una dintre cele mai importante decizii pe care le iei in bucatarie. Sucul de fructe natural are beneficii nutritionale extrem de importante si poate sa iti ofere doza zilnica necesara de vitamine si de fibre. Nu toate sucurile de fructe sunt sanatoase, insa. Pentru a te bucura de toate avantajele lor este bine sa te asiguri ca stoarcerea se face corect.

Storcatoarele cu melc fac aceasta stoarcere corect, presand fructele si legumele la rece, intr-un mod lent si eficient. Dintre brandurile care se evidentiaza in ceea ce priveste productia de astfel de storcatoare se numara si Hurom. Ceea ce face acest brand sa fie una dintre primele optiuni pe care le ai este faptul ca in ultimii 40 de ani s-a axat doar pe productia de storcatoare de fructe si legume. Daca te intrebi cum sau unde gasesc storcatoare de fructe cu melc Hurom ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul cumparatorului

1. Puterea si Materiale

Pentru a stoarce eficient si a extrage cat mai multe substante nutritive din fructe, acesta trebuie sa fie dotat cu un motor de minim 100 de watti. In ceea ce priveste materialele, mai ales recipientul in care se aduna sucul, acesta nu doar ca trebuie sa fie rezistent, dar trebuie sa fie fabricat din materiale care nu schimba gustul lichidului.

2. Scopul

Sucurile pot fi diferite si pot sa fie extrase din fructe si legume diferite. Trebuie sa acorzi o atentie foarte mare destinatiei pe care o are storcatorul pentru care optezi, deoarece exista solutii destinate fructelor moi, exista solutii pentru fructe si legume tari si exista variante multifunctionale, din acest punct de vedere.

Pentru sucul de citrice, spre exemplu, nu ai nevoie de un storcator de acest fel, deoarece citricele se pot stoarce foarte usor cu aproape orice tip de storcator. Daca vrei sa bei suc de morcovi insa, este recomandat sa optezi pentru o solutie speciala, cu putere de peste 100 W.

3. Functionalitatea

Functionalitatea este data de numarul de axe melcate, de putere si de functii. Un storcator de fructe cu un singur ax melcat este mai ieftin, insa este si mai lend, in timp ce variantele cu doua axe pot oferi o stoarcere mult mai rapida.

4. Cantitatea de suc (eficienta)

Tine cont si de cat de multe fructe si legume pot fi stoarse intr-o singura sesiune de stoarcere, in asa fel incat sucul sa ii ajunga intregii familii. In principiu, cantitatea de suc obtinut in 30 de minute este de aproximativ 1  litru, insa poti gasi si produse mult mai eficiente de atat.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un storcator cu ax melcat Hurom ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • recupient sanatos, fara reziduuri
  • putere 150 W
  • disponibil in mai multe culori

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *