Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Cel Mai Bun GPS pentru Masina - Cum Alegi | Top 2023 - TopProduse

Cel Mai Bun GPS Auto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune sisteme gps? Care este cel mai bun GPS?

Un sistem de navigatie de calitate da indicatii prompte si corecte, are harti precise, ne scuteste de timp si este cel mai bun ajutor atunci cand ne deplasam spre o destinatie mai putin cunoscuta sau intr-un oras mare. Odata cu aparitia Google Earth si Google Maps, sistemele de navigatie GPS au facut si ele un pas inainte si au inregistrat o dezvoltare accentuata in privinta tehnologiilor folosite si a functiilor pe care le ofera.

cel-mai-bun-gps

Masinile noi si mai scumpe pot avea un sistem GPS integrat in bord, dar cele mai multe nu dispun de un asemenea dispozitiv, de aceea exista sisteme de navigare GPS care pot fi achizitionate separat si montate pe masina dvs. foarte de simplu, ele incluzand de obicei o ventuza sau un suport de prindere pe parbriz sau bord.

Avantajul unui aparat GPS independent, fata de cel integrat in bord, este ca ii poti schimba pozitia in masina si chiar il puteti muta de pe o masina de alta, adica sa il imprumutati. Daca te intrebi ce sa cumpar, ce recomandati, cum ori unde gasesc sisteme de navigatie gps ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul Cumparatorului

Tineti cont de criteriile de mai jos pentru a lua cel mai performant produs

1. Dimensiuni si ecran

Un GPS bun trebuie sa aiba un display cu o diagonala medie sau mare, pentru a vizualiza usor traseul si a accesa optiunile prin touch screen. Trebuie sa tii cont de locul unde il vei amplasa; cel mai des se pun pe parbriz, cu o ventuza, si se alimenteaza la priza pentru bricheta, de aceea un ecran prea mare nu este recomandat intrucat iti ia din vizibilitatea cand conduci. Pentru autoturisme, recomandam un ecran pana in 7 inch (17 cm), diagonalele mai mari fiind pentru camioane.

2. Viteza de procesare

Un astfel de device este ca un mini calculator, cu propriile componente hardware si software. Un procesor mai bun si rapid, precum si o memorie RAM mai mare vor face ca GPS-ul sa calculeze si sa reconfigureze traseele mai repede. Acest aspect este foarte important atunci cand va aflati in intersectii si bulevarde aglomerate sau gresiti directia – GPS-ul va reactiona repede si va va indica ruta corecta aproape instantaneu.

3. Harti incluse

Un sistem de navigare bun vine cu una sau mai multe harti, de obicei Romania, dar si intregul continent sau anumite tari din Europa. Hartile se pot instala oricand si trebuie reactualizate periodic, intrucat si semnele de circulatie, sensurile unice de pe strazi etc. se schimba. Trebuie sa stiti ca unii producatori de gsp pot cere sa cumparati harti la un anumit pret, deci nu sunt incluse intotdeauna in pretul aparatului.

Cand cumparati produsul, verificati ce harti sunt incluse. Cele mai ieftine sisteme nu au incluse multe harti si va trebui sa le cumparati. De asemenea, produsele de top includ si voce in limba romana (barbat si femeie), nu numai in engleza.

4. Alte caracteristici

  • accesorii: suportul de prindere in parbriz ori pe bord, incarcatorul de masina, cablul USB, un stilou pentru a fi folosit in loc de deget la touch screen sau o husa sunt accesorii care iti trebuie sau pot fi utile, de ci nu uita sa verifici in specificatiile tehnice ce si care sunt incluse in pret.
  • FM transmitter: melodiile MP3 stocate pe hard diskul aparatului GPS se pot transmite catre radioul din masina, si apoi redate, prin FM
  • garantia este si ea de luat in considerare, fiind pe piata produse cu 1 an, dar si cu 2 ani de garantie. Unele magazine online permit sa cumperi extra garantie de un numar de X ani la un pret avantajos.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un sistem de navigatie gps ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2024

Avantaje
  • memorie RAM 256 MB
  • transmitator FM
  • pret mic
  • garantie 2 ani
Dezavantaje
  • nu include harta
Avantaje
  • suporta microSD
  • player multimedia
  • pret mic
Dezavantaje
  • nu are harta

Navitel RE900 Combo 2 in 1

Avantaje
  • GPS si camera auto
  • include harti Europa, actualizare gratuita
  • Android si WiFi
  • accesorii
  • garantie 2 ani
Dezavantaje
  • pret peste medie

GPS inseamna Global Positioning System, aceste aparate folosindu-se de sateliti, deci nu este necesar sa aveti conexiune la internet in masina sau pe durata deplasarii. Un produs de calitate vine cu hartile Europei instalate, un display mare de 17 cm, update gratuit pentru harti, ecran tip touchscreen cu stilou incorporat, accesorii pentru masina si o garantie de minim 2 ani.

Cele mai populare marci sunt Garmin, Evolio, Tomtom, PNI, Smailo, Mio si Becker, fiind disponibile in majoritatea magazinelor online.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *