Cele Mai Bune Romane Politiste

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

Daca nevoia de aventura nu iti da pace iar scenariile politiste te cuceresc pe de-antregul, este clar ca esti un fan al genului. Din fericire, exista zeci de carti extrem de intresante care abordeaza genul politist, multe dintre ele fiind cu adevarat impresionante. Urmatoarele carti te invata sa rezolvi mistere si iti astampara setea de actiune.

Top Carti 2018

Atunci cand vine vorba despre romane politiste, Agatha Christie nu are nevoie de prea multa prezentare. Aceasta a reusit sa creeze scenarii deosebit de interesante si a avut un succes incredibil.

Zece Negri Mititei este cel mai cunoscut roman al sau, aparut in anul 1939. In cei 75 de ani de la publicare a reusit sa bata recorduri peste recoruri si sa devina cel mai bine vandut roman mistery din intreaga lume.

Povestea aduce in prim plan zece oameni care mor pe rand, fara sa se stie fapasul. Finalul este uimitor iar actiunea te tine cu sufletul la gura pagina cu pagina.

Romanul lui Antti Tuomainen spune povestea lui Aleksi Kivi, un copil care isi pierde mama in 1993 si care 20 de ani mai tarziu crede ca a deslusit misterul legat de criminal. Fara a fi sustinut de politie, Aleksi incepe propria ancheta pentru a demonstra ca milionarul Henrik Saarinen este cel care i-a rapit cea mai imporanta persoana din viata.

Romanul se tese in jurul obsesiei autorului principal si in jurul modului in care aceasta obsesie se manifesta. Este o poveste despre razbunare, durere, suferinta, dor si despre ambitie.

In  lista cu romane politiste intra si unul autohton, scris de una dintre cele mai productive scriitoare din ROmania : Rodica Ojog Brasoveanu. Actiunea este una incalcita si implica mai multe crime, un pasaport si o dorinta arzatoare de a ajunge in occident. Fiecare pagina reuseste sa te tina cu sufletul la gura iar trairile personajelor sunt surprinse pana in cel mai mic detaliu de autoare, care contureaza povesti incredibile.

Pasionatii de romane politiste pot fi extrem de incantati de faptul ca au de unde alege. Secolul trecut a fost unul extrem de productiv in acest sens, mii de autori incercand sa gaseasca scenariul perfect. O buna parte dintre ei au si reusit aceasta performanta.

 

 

Articole similare

 

TopProduse.ro