Cele Mai Bune Carti de Aventura

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Spiritul de aventura zace in fiecare dintre noi. Diferenta este ca in unii este atat de activ incat pleaca in aventuri proprii prin intreaga lume, in timp ce in altii este un spirit cuminte, care se multumeste cu povestile altora. Este motivul pentru care cartile si filmele de aventura au un succes deosebit, mai ales daca povestea este interesanta. In urmatoarele carti, povestile sunt extrem de interesante si au capacitatea de a uimi cititorul.

Top Carti 2023

Hobbitul este una dintre cartile momentului. Ecranizata intr-unul dintre cele mai de succes filme din ultimii ani, a reusit sa atraga atentia copiilor si a adultilor deopotriva. Povestea se invarte in jurul lui Bilbao Baggins, un hobbit linistit care are o viata plina de confort si care nu are ambitii prea mari.

Linistea se transforma intr-o aventura plina de peripetii, pornita cu scopul de a fura comoara lui Smaug, alaturi de vrajitorul Gandalf si de 13 gnomi.

Hobbitul este o poveste frumoasa, care s-a vandut in milioane de exemplare si care ocupa un rol important in topul celor mai bune carti ale secolului XX, deci bifeaz-o daca nu ai facut-o inca.

Sarah J. Maas creaza o poveste incantatoare despre Calaena Sardothien, o asasina ce lucreaza pentru Regele din Adarlan si este obligat sa ucida pentru el cu scopul de a-si castiga libertatea. In poveste intervin doi barbati care o iubesc nespus de mult, dar si multe forte intunecate mult mai puternice decat regele, care ameninta intregul regat.

Calaena este singura care poate sa salveze regatul si este pusa in pozitia de a alege intre libertate, inima sau destinul intregului regat.

Este cartea care l-a facut celebru pe Carlos Castaneda si care aduce in fata cititorilor o avantura fantastica a bine cunoscutului Don Juan. Acesta este purtat de vrajitorul Yaqui printr-o calatorie plina de mister si de forte seculare, care il calesc si il transforma.

Cartea este populara pentru modul in care este scrisa, dar si datorita numeroaselor controverse legate de Don Juan. Desi se crede ca aceasta persoana a trait cu adevarat in Mexic, nu exista nicio dovada in acest sens.

O carte de aventura care impresioneaza si care a fost transformata intr-un film de succes este Viata lui Pi. Actiunea se petrece in jurul lui Pi Patel, copilul unui director de gradina zoologica.

Aventura lui Pi incepe in momentul in care parintii lui hotarasc sa emigreze in Canada, iar nava cu care calatoresc se scufunda. Singurii supravietuitori sunt Pi si cateva animale din fosta gradina zoologica a tatalui sau, printre care si un tigru bengalez. Pi supravietuieste 227 de zile alaturi de tigru, care odata ce ajung la tarm, dispare fara urma.

Este  o alta carte de aventura a lui J.R.R Tolkien care a fost ecranizata. Frodo este personajul principal si tot alaturi de vrajitorul Gandalf, trece prin peripetii incredibile. Este o carte complexa, plina de aventura, in care puterile unui inel sunt suiect de reala disputa.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *